Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑφροδίτη Λατινοπούλου: Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις για τις αξύριστες μασχάλες και τους γάμους...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις για τις αξύριστες μασχάλες και τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και η Ευρωβουλή


Το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2024.

Η δυναμική και υπερδραστήρια Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι μία εκ των 21 ευρωβουλευτών που καλούνται να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της χώρας μας στις συνεδριάσεις σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο, καθώς το κόμμα της «Φωνή Λογικής», που τοποθετείται στον χώρο της ακροδεξιάς, κατόρθωσε να κερδίσει το 3,04% των ψήφων.

Το μήνυμά της μετά τη νίκη της στις Ευρωεκλογές

Η ίδια αποτάσσεται τον χαρακτηρισμό της ακροδεξιάς, δηλώνοντας πως είναι «φιλελεύθερη οικονομικά, υπερασπιζόμενη ταυτόχρονα τις αξίες Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια» και αυτοπροσδιοριζόμενη ως «Κεντροδεξιά».

Τα εθνικά θέματα είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ενώ ψηλά τοποθετεί τα θέματα των ΛΟΑΤΚΙ και των λαθρο-μεταναστών, για τα οποία έχει ξεκάθαρες θέσεις.

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν είναι ένα όνομα άγνωστο στους πολλούς, καθώς εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της στα social media, προκαλώντας συχνά σφοδρές αντιδράσεις και κριτική.

Έχει τοποθετηθεί απέναντι στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

«Ο γάμος είναι ιερό μυστήριο της Εκκλησίας μας. Δεν έγινε για να ντύνεται νυφούλα ο Μπάμπης και ο Μήτσος και να παραγγέλνουν παιδιά από το διαδίκτυο. Ούτε, φυσικά, μπορώ ως γυναίκα να δεχτώ την εμπορευματοποίηση της μήτρας. Τραγικά πράγματα. Και όλα αυτά την εποχή που βάλλεται πανταχόθεν ο θεσμός της πυρηνικής οικογένειας, η κυβέρνηση προσπαθεί να του δώσει τη χαριστική βολή. Να ξέρετε πως, όταν δυναμώσει η Φωνή Λογικής, θα κάνουμε τα πάντα να ακυρώσουμε αυτόν τον άθλιο νόμο που δυστυχώς ψήφισαν τα 2/3 της «κεντροδεξιάς» κυβέρνησης της Ν.Δ. Ούτε ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ δεν τα τόλμησε αυτά και τα έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αδιανόητο» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τους λαθρομετανάστες; – Τελείως γελοίο το τριήμερο Εθνικό Πένθος», δήλωνε μετά το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο που οδήγησε στον θάνατο πολλούς ανθρώπους. Στο στόχαστρό της έχει βρεθεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Πριν από μερικά χρόνια θέλησε να ασχοληθεί και με τα πρότυπα ομορφιάς και να πει την άποψή της για τις αξύριστες μασχάλες, τις ραγάδες και τις πανάδες, οι οποίες προβάλλονται στα social media. Μια τοποθέτηση που είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων την εποχή εκείνη.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω;

Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι.

Είναι άσχημο», ανέφερε στην εισαγωγή του «μανιφέστου» για να πιάσει στη συνέχεια τους άντρες που όλο και απομακρύνονται από τα «προστάγματα της φύσης» είχε πει χαρακτηριστικά.

«Bλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού.
Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες (…) Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι.

Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες. Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε».

Το 2022 είχε έρθει το «άδειασμα» από τη Νέα Δημοκρατία, πηγές της οποίας τόνιζαν: «Η πολιτεύτρια, Αφροδίτη Λατινοπούλου, δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Η κ. Λατινοπούλου είχε βάλει προηγουμένως στο στόχαστρο την παρουσιάστρια του Mega και ηθοποιό, Δανάη Μπάρκα, σημειώνοντας πως αποτελεί «λάθος πρότυπο υγείας».

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», είχε γράψει στο Instagram.

Και η απάντηση της Δανάης Μπάρκα δεν άργησε να έρθει…

Η επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη

«Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους.

Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία.

Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας.

Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία» είχε δηλώσει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019 η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποδέχθηκε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να κατέβει υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, αλλά δεν εξελέγη. Συνέχισε την πολιτική δράση και δύο χρόνια μετά ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το κόμμα, διαφωνώντας ριζικά με κάποιες επιλογές. Είχε επίσης μία σύντομη πολιτική συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με τον οποίο ήρθαν σε σύγκρουση, για να ιδρύσει τελικά το δικό της κόμμα.

Σήμερα είναι μία από τις δύο μόνο γυναίκες – επικεφαλής κόμματος στην Ελλάδα, μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, παρότι νεαρή και όμορφη, δεν αναφέρεται ποτέ στην προσωπική της ζωή, την οποία κρατά «κλειστή». «Δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο άντρα για τα παιδιά που θα έκανα μαζί του» έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της στο Δημήτρη Δανίκα.

Σε ερώτηση «τι θα πρέπει να μάθουμε που δεν γνωρίζουμε για εσένα», έχει αποκαλύψει στην Epsresso πως: «Λατρεύω τους γονείς μου, τα δύο μικρότερα αδέλφια μου, τον Βλάση και τον Τίμο, πως αγαπώ και στηρίζω τις φιλίες που είχα από τα παιδικά μου χρόνια και πως ως πρώην πρωταθλήτρια τένις επί σειρά ετών στην Ελλάδα, στην κατηγορία junior, όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο μπορεί να με δεις σε κάποιο γήπεδο να ανταλλάσσω λίγες μπαλιές.»

Όσο για το αν βλέπει τηλεόραση; Έχει πει πως σπάνια βλέπει κι όταν το κάνει παρακολουθεί μόνο ειδησεογραφικές εκπομπές και «Σασμό».

Το βιογραφικό της Αφροδίτης Λατινοπούλου, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της «Φωνής Λογικής»

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη από οικογένεια εκπαιδευτικών και έχω δύο μικρότερα αδέρφια.

Είμαι περήφανη εγγονή του παπά Βλάσση από τα ακριτικά Βρυσικά του Έβρου. Ως άνθρωπος και ειδικότερα ως άνθρωπος του Θεού δεν απορρίπτω τίποτα και κανέναν πλην αυτών που θέλουν να βλάψουν τη Θρησκεία μου και τα πιστεύω μου όπως π.χ. θέλουν οι φανατικοί Ισλαμιστές. Είμαι περήφανη Χριστιανή Ορθόδοξη, αλλά δεν το διατυμπανίζω. Δεν καπηλεύομαι τη θρησκεία μου. Απαγορεύω να με φωτογραφίζουν μέσα σε οποιαδήποτε εκκλησία, απαγορεύω να χρησιμοποιώ την πίστη μου ως μέσο προσέλκυσης ψηφοφόρων.

Είναι καθαρά προσωπική μου υπόθεση.

Από μικρή ήμουν πρωταθλήτρια στο τένις κερδίζοντας πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εκπροσώπησα την Εθνική Ελλάδος για 4 συναπτά έτη και έλαβα το βραβείο «Μέγας Αλέξανδρος» ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια για το 2006-2007.

Πέρασα στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ χωρίς να χρησιμοποιήσω (αν και μπορούσα) τα μόρια που είχα από τον πρωταθλητισμό.

Το 2013, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό εγκατέλειψα τον πρωταθλητισμό.

Ξεκίνησα να εργάζομαι ως προπονήτρια τένις από τα 18 μου έως ότου τελείωσα τις σπουδές μου στη νομική και έκανα την άσκησή μου. Έγινα δικηγόρος και εργάζομαι στο νομικό τμήμα εταιρίας.

Τον Φεβρουάριο του 2018 ξεκίνησα την καμπάνια «Macedonian products made in Greece», προκειμένου να προωθηθούν τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα. Την καμπάνια αυτή απέσπασε η Νέα Δημοκρατία όταν εξελέγη κυβέρνηση και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία περαιτέρω ενέργεια.

Η πολιτική για μένα είναι χρέος προς τον Πατρίδα μου και ξεκίνησε ως ανάγκη να υπηρετήσω τη χώρα που μεγάλωσα και λατρεύω.

Υπηρετώ τις ελληνικές αξίες με τις οποίες μεγάλωσα, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και γι’ αυτό το λόγο ίδρυσα το 2023 τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments