Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠάολα: Σφραγίστηκε το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε μετά το μπαράζ καταγγελιών για...

Πάολα: Σφραγίστηκε το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε μετά το μπαράζ καταγγελιών για ηχορύπανση


Λουκέτο έβαλε πρωί της Τρίτης το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Πάολα, στην περιοχή του Μύλου στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Μετά τις 11 το πρωί η δημοτική αστυνομία και η ΕΛΑΣ σφράγισαν το νυχτερινό κέντρο και θυροκόλλησαν την απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από το μπαράζ καταγγελιών από πολίτες για ηχορρύπανση.

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, αφότου ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχτεί καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για ηχορύπανση.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχτεί καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έγιναν συστάσεις και συλλήψεις που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο από την αστυνομία.

Η Πάολα εμφανίστηκε κανονικά το βράδυ της Παρασκευής (07/06) και αφού τραγούδησε το πρώτο της τραγούδι καλωσόρισε τον κόσμο, ρωτούσε τους παρευρισκόμενους αν παίζουν δυνατά.

«Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;», ρώτησε η Πάολα και όταν ένας από το κοινό της απάντησε «όχι», τότε η τραγουδίστρια δεν μάσησε τα λόγια της και άρχισε τα γαλλικά από τη σκηνή, δείχνοντας όπως αναφέρει την αγανάκτησή της για τις συνθήκες.

«Όχι γ@@ω την π@@@@α μου», είπε χαρακτηριστικά η Πάολα.

«Παίζουμε δυνατά κύριε μου;», συνέχισε να ρωτάει η Πάολα με έναν από τους θεατές να της απαντά πως θέλουν μεγαλύτερη ένταση.
«Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο ; Δεν πειράζει όμως…», είπε, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της βραδιάς: «Θα περάσουμε καλά απόψε; Άντε δώστο!».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments