Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαη άγνωστη ρομαντική τους σχέση

η άγνωστη ρομαντική τους σχέση


Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του ’80 όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία σε έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους της εποχής. Εκείνος, είχε ήδη κατακτήσει το Hollywood με τους ρόλους του στις ταινίες «Top Gun», «Legend» και «Risky Business», εκείνη όντας 16 χρόνια μεγαλύτερη, ήταν ήδη διάσημη σταρ.

Ο λόγος για τον Tom Cruise και την Cher, οι οποίοι είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο στα τέλη της δεκαετίας των ‘80s, που παραμένοντας μια γλυκιά ανάμνηση στέριωσε μία δυνατή φιλία.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε στο γάμο της Madonna με τον Sean Penn, ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της εποχής. Η επόμενη συνάντησή τους έγινε στον Λευκό Οίκο, όταν η Hillary Clinton, σύζυγός του – τότε – Προέδρου των Η.Π.Α. Bill Clinton, οργάνωσε branch για τα άτομα με δυσλεξία και ήταν και οι δύο προσκεκλημένοι:

21.jpg

Παρόλο που είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, δεν άργησε να δημιουργηθεί μία παθιασμένη σχέση μεταξύ τους, η οποία όμως δεν κράτησε πολύ λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων των δύο σταρ.

Σε ζωντανή συνέντευξή της, η Cher, έχει δηλώσει ότι ο Tom Cruise ήταν ανάμεσα στους Top 5 εραστές της:

Η σύντομη σχέση τους, αποτελεί μία γλυκιά ανάμνηση, ενώ έβαλε τα θεμέλια για μία δυνατή φιλία που διαρκεί μέχρι σήμερα, με τη Cher να δηλώνει ότι «Είμαστε φίλοι, αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τί είναι αυτό που ασχολείται με την Σαϊεντολογία».

222.jpg





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments