Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλπίδα Ιακωβίδου: Τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της, ο έρωτας με...

Ελπίδα Ιακωβίδου: Τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της, ο έρωτας με τον Τζώνη Καλημέρη και η τρυφερή κίνηση στην πρεμιέρα της


Ο ισχυρός άντρας της ελληνικής τηλεόρασης, Τζώνη Καλημέρης δύο περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ζει έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της Κύπριας παρουσιάστριας, Ελπίδας Ιακωβίδου.

Το καταξιωμένο στέλεχος με τεράστια εμπειρία σε επιτελικές θέσεις των μεγαλύτερων ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών, ο Τζώνη Καλημέρης, είναι σύμβουλος διοίκησης της Barking Well Media.

Μετά τις πρώτες φήμες για την σχέση τους και τις κοινές διακοπές του καλοκαιριού η Ελπίδα Ιακωβίδου επιβεβαίωσε την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη μιλώντας στο περιοδικό Down Town.

«Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή (η σχέση) μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων», ανέφερε η παρουσιάστρια η οποία ζει μόνιμα στην Κύπρο.

Πώς γνωρίστηκαν;

Σύμφωνα με πληροφορίες του κυπριακού alphanews.live, το περιβάλλον της Ελπίδας Ιακωβίδου αποκάλυψε ότι οι δυο τους είναι μαζί από τον Απρίλιο και θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αθήνα σε μια συνάντηση κοινών παρεών με τον Τζώνη Καλημέρη να κάνει την πρώτη κίνηση.

Ποια είναι η Ελπίδα Ιακωβίδου που έκλεψε την καρδιά του Τζώνη Καλημέρη;

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Τζώνη Καλημέρη είναι η γοητευτική παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ελπίδα Ιακωβίδου.

Γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1980 στη Λευκωσία. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει και πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου έχει έναν αδελφό, τον Αλέξανδρο και παρουσιάζει την εκπομπή «Όμορφη μέρα» στο ΡΙΚ.

Πώς ονειρεύεται τον γάμο της;

Η παρουσιάστρια Ελπίδα Ιακωβίδου πριν δύο χρόνια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Να Δεις», δίνοντας συνέντευξη στην Έλενα Θεοδώρου. Οι δυο γυναίκες συζήτησαν για διάφορα θέματα, με την Ελπίδα να αναφέρει σε κάποιο σημείο της συνέντευξης πως ονειρεύεται το γάμο της στο μέλλον.

«Δεν είμαι και πολύ των γάμων. Όταν με ευλογήσει ο θεός να παντρευτώ, θέλω να είμαστε 100 άτομα σε ένα νησί. Σημασία έχει να πας στην εκκλησία να ευλογήσει ο θεός τον έρωτα σου, με τα δικά σου άτομα», εξομολογήθηκε η Ελπίδα.

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει αν της αρέσει να κοιτάει νυφικά, είπε: «Δεν με έχω φανταστεί νυφούλα, η οικογένεια μου το γνωρίζει ότι θα έρθω μια ημέρα και θα τους πω τον άλλο μήνα παντρεύομαι».

Η τρυφερή κίνηση από τον Τζώνη Καλημέρη στην πρεμιέρα της

Η Ελπίδα Ιακωβίδου τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της, «Όμορφη Μέρα», ενώ οι συνεργάτες της παρέδωσαν την ανθοδέσμη που επέλεξε ο Τζώνη Καλημέρης για να στείλει τις ευχές του για τη νέα σεζόν.

«Δεν το περίμενα αυτό, καλύψτε με, βοηθήστε με», είπε η παρουσιάστρια ανοίγοντας την κάρτα της ανθοδέσμης.

«Ευχαριστώ πολύ, δεν την περίμενα αυτή την ανθοδέσμη, ήρθε από μακριά», σχολίασε, αποφεύγοντας να αναφέρει τον αποστολέα, όσο οι συνεργάτες της στο πλατό άφηναν υπονοούμενα.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται στα social media

Τον Μάρτιο του 2024 η Κύπρια παρουσιάστρια είχε μιλήσει μέσα από την εκπομπή «Όμορφη μέρα» για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΡΙΚ, με αφορμή τη συζήτηση ενός θέματος που παρουσιάστηκε on air, αποκάλυψε τα κακόβουλα μηνύματα που λαμβάνει, προβαίνοντας έτσι, σε προσωπικές της αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Μου στέλνουν διάφορα μηνύματα. Πολλά μπορεί να είναι για την εμφάνιση μου και πώς είμαι έτσι. Ότι είμαι χοντρή. Με είπαν προβληματική γιατί ακόμη δεν έχω παντρευτεί».

Οι δουλειές που έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια

Η Ελπίδα Ιακωβίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει τι δουλειές έκανε στο παρελθόν, με την ίδια να αναφέρει ότι δουλεύει από τα 14 της.

«Ήθελα από πολύ μικρή να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου. Άρχισα να δουλεύω από τα 14 μου είτε ως υπάλληλος σε καταστήματα είτε ως πωλήτρια και αργότερα σε νυχτερινά κέντρα», έχει αποκαλύψει.

Πώς ήρθε στη ζωή της το ΡΙΚ;

«Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχω και ένα δεύτερο πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις. Η επαφή με την τηλεόραση ήρθε τυχαία όταν συνάντησα κάποιον σε ένα νυχτερινό κέντρο και με ρώτησε αν θέλω να ασχοληθώ με την παρουσίαση. Έγινε μια συνάντηση μετέπειτα με έναν σκηνοθέτη από το ΡΙΚ κι από εκεί ξεκίνησαν όλα», έχει αποκαλύψει η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του κρατικού καναλιού.

Αρχικά εργάστηκε στο ΡΙΚ σε διαφορετικό πόστο ώσπου προέκυψε η πρόταση του ΡΙΚ για να αναλάβει καθήκοντα παρουσιάστριας έτσι και πρωτοξεκίνησε στο γυαλί με μια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «Ύπαιθρος».

Έκτοτε ακολούθησαν πολλές εκπομπές στο ΡΙΚ, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές. Υπήρξε ακόμη ραδιοφωνικός παραγωγός στο Sfera fm ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στο video clip του Γιώργου Τσαλίκη για το τραγούδι, Ζήσε μόνο το ταξίδι.

Έχει παρουσιάσει εκπομπές με διάφορα concept όπως το “Με οδηγό την Ελπίδα” μια διασκευή του The Late Late Show with James Corden αλλά εκεί που πραγματικά απέδειξε την αξία της είναι στην πρωινή ζώνη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Ελπίδας Ιακωβίδου:

 



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments