Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠάολα: Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της - Τι συνέβη στην τραγουδίστρια

Πάολα: Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της – Τι συνέβη στην τραγουδίστρια


Η Πάολα αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις για λόγους υγείας.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι της, και έτσι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την πλήρη αποκατάσταση.

Η Πάολα κοινοποίησε την ανακοίνωση και απόφασή της στα social media της.

«Η προγραμματισμένη εμφάνιση στη ΔΕΘ καθώς και όλες οι υπόλοιπες ακυρώνονται λόγω της αποκατάστασης της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουλίου στο πόδι! Ραντεβού στις 11/10 στο Theamaathens ανανεωμένοι για ένα μαγικό χειμώνα!».

 

Η Κατερίνα Λιόλιου θα ανέβει στη σκηνή των Music Events της 88ης ΔΕΘ την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στη θέση της Πάολα.

Οι συναυλίες της ΔΕΘ κλείνονται από νωρίς το καλοκαίρι και το πρόγραμμα είναι πάντα έτοιμο αρχές Αυγούστου. Όταν η τραγουδίστρια δέχθηκε την πρόταση, είχε κάνει ήδη την επέμβαση, αλλά η ίδια και οι συνεργάτες της πίστευαν ότι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρώσει την περίοδο αποθεραπείας της και θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Φαίνεται, ωστόσο, ότι ακόμα δεν μπορεί να έχει ελευθερία κινήσεων και αποφασίστηκε να μην ανεβεί στη σκηνή της 88ης ΔΕΘ. Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση μάλιστα πριν λίγο καιρό σε γάμο συνεργάτη της ήταν εμφανές ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι της και είχε πατερίτσες.

Η Πάολα έχει προγραμματισμένες τις χειμερινές εμφανίσεις της στο Theama Athens, στο Μαρούσι. Μαζί της θα είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Νίνο και νέοι καλλιτέχνες.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments