Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήshowbiz«Στήλη άλατος» ο Λαζόπουλος με το πρόσωπο που είδε: «Ο Χριστός και...

«Στήλη άλατος» ο Λαζόπουλος με το πρόσωπο που είδε: «Ο Χριστός και η Παναγία» (vid)


Ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» και ξαφνιαστηκε με τον άνθρωπο που εισέβαλε στο πλατό.

Στην πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA, βρέθηκε καλεσμένο ο Λάκης Λαζόπουλος προκειμένου να κάνει και ποδαρικό στο Buongiorno. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, ωστόσο, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής έμελλε να μείνει άφωνος από ένα αγαπημένο του πρόσωπο που εισέβαλε στο πλατό.

Ειδικότερα, αφού έλεγε τους συντελεστές της παράστασης με την οποία θα κάνει μια μίνι περιοδεία, ο Λάκης Λαζόπουλος γύρισε προς τα αριστερά και έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. «Ανθούλα;» αναφώνησε για να ξεσπάσουν σε γέλια η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η πιο φανατική θαυμάστρια του καλλιτέχνη να σπεύσει να τον αγκαλιάσει με μια μεγάλη ανθοδέσμη στα χέρια.

«Ο Χριστός και η Παναγία! Ο Χριστός και η Παναγία» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος κάνοντας τον σταυρό του. «Λέω, Θεέ μου μπήκε σε άλλη εκπομπή;».

«Ήρθε τώρα και στο τελευταίο Τσαντίρι που κάναμε στα Ολυμπιακά ακίνητα» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος αγκαλιάζοντας θερμά την πιο μεγάλη του θαυμάστρια, την Ανθή που έχει μείνει αξέχαστη στην τηλεοπτική ιστορία με το χαρακτηριστικό της γέλιο στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments