Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ο δυνατός έρωτας, ο χωρισμός και ο...

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ο δυνατός έρωτας, ο χωρισμός και ο «πόλεμος» για τα ακίνητα και τις 140 χιλ. ευρώ


Σαν «βόμβα» έσκασε το φετινό καλοκαίρι η είδηση ότι η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν μετά από έξι ολόκληρα χρόνια σχέσης.

Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού», η οποία φέτος θα βρίσκεται στη νέα σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας» και ο επιχειρηματίας έχουν χωρίσει από τα τέλη Μαΐου, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία κοινή ανάρτηση του ζευγαριού

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η Δανάη Παππά αλλά και ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, παρόλα αυτά δεν τους είδαμε να ποζάρουν σε κάποια φωτογραφία μαζί, αλλά ούτε να κάνουν κοινές διακοπές.

Η τελευταία κοινή ανάρτηση του ζευγαριού ήταν στις 31 Μαΐου όπου είχαν βρεθεί σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πύλο και την φωτογραφία είχε δημοσιεύσει η Δανάη Παππά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού λίγο πριν τον χωρισμό

Οι δυο τους φαινόταν πως ταίριαζαν απόλυτα, αφού και οι δύο λάτρευαν τα ταξίδια και είχαν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα, που η Δανάη Παππά είχε παραδεχτεί δημόσια πως ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν ο άντρας της ζωής της, ενώ ονειρευόταν να ανέβει μαζί τους τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μας και αν γίνει όλα καλά. Τώρα είμαστε τέλεια. Στην αρχή όταν ήταν η σχέση μας φρέσκια με ενοχλούσε που γράφανε για εμάς. Πλέον έχω καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς όλο αυτό, απλά δεν θέλω να παρεμβαίνουν σε πράγματα και να με κάνουν να νιώθω άβολα», είχε πει η ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σε άλλη συνέντευξη η Δανάη Παππά είχε αποκαλύψει: «Θα ήθελα πολύ να γίνει θρησκευτικός γάμος, με νυφικό, παρανυφάκια, όλο το πακέτο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ αλλά εντάξει, είναι στο ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο, όχι τώρα, σε λίγο καιρό».

Η συγκατοίκηση στα νότια προάστια

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είχαν γνωριστεί αρκετά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι.

«Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν γίνουμε ζευγάρι. Δεν ήμασταν φίλοι αλλά είχαμε μια επικοινωνία, είχαμε δουλέψει και μαζί πιο παλιά. Εγώ χόρευα σε ένα μαγαζί που συμμετείχε. Γνωριστήκαμε, λοιπόν, τότε και μετά από χρόνια γίναμε ζευγάρι, είδαμε ότι κάτι υπάρχει εδώ. Πρώτη φορά συγκατοίκησα! Πρέπει να συνδυάσεις τη ρουτίνα του καθενός και να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο», είχε δηλώσει η Δανάη Παππά στην εκπομπή Στούντιο 4.

Το ζευγάρι πέρασε πολύ γρήγορα στην συγκατοίκηση με την ηθοποιό να μετακομίζει στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια, όπου παρέμεναν μέχρι και σήμερα.

«Είναι ωραίο που ζω με τον σύντροφό μου, κάπως ταιριάξαμε. Λες ότι πρώτα πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να συγκατοικήσεις γιατί είναι περίεργα τα πράγματα αλλά σε εμάς κάπως ταίριαξε το παζλ», είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη η Δανάη Παππά.

Πριν από 1,5 χρόνο περίπου είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα τα οποία τους ήθελαν να έχουν αγοράσει μια εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι, ένα μέρος που δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά ο Λάμπρος Λάζαρης από πέρυσι το καλοκαίρι, μέχρι και σήμερα όμως, δεν έχουν κάνει κάποια αναφορά σε αυτό.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού και ο φημολογούμενος νέος έρωτας

Η απουσία του επιχειρηματία από το πάρτι γενεθλίων της Δανάης Παππά, μέσα στον Αύγουστο, στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν οι πρώτες φήμες χωρισμού.

Η ηθοποιός που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

«Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση αλλά όλα καλά. Αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες» ανέφερε η Δανάη Παππά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευάννας Ζουμπούρογλου η Δανάη Παππά έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της και είναι ερωτευμένη με γνωστό Έλληνα ηθοποιό.

Ο «πόλεμος» ανάμεσά τους

Το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου μέσα από το «Πρωινό» βγήκαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για το πρώην ζευγάρι.

Συγκεκριμένα η Άρια Καλύβα αποκάλυψε πως η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους.

Ειδικότερα, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (τριώροφο στα βόρεια προάστια).

Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, αν η Δανάη Παππά δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, ο Λάμπρος Λάζαρης θα αναγκαστεί να διαχωρίσει το σπίτι στο οποίο έγιναν επισκευές και στη συνέχεια να το νοικιάσει.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο από το Πρωινό:

Το ταξίδι της Δανάης Παππά στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε η Δανάη Παππά, μετά το τέλος του καλοκαιριού. Η ηθοποιός «ξέκλεψε» χρόνο από τα γυρίσματα της νέας σειράς που θα την βλέπουμε φέτος στον Alpha και ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαππα και την Αλίνα Κωτσοβούλου με τις οποίες συμμετείχαν μαζί στη σειρά «Σασμός».

Η Δανάη Παππά μοιράστηκε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο Central Park:

Το τάμα τους στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο στην Εύβοια

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης εκπλήρωσαν το τάμα τους και περπάτησαν από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο στην Εύβοια.

Τον Μάιο -λίγο πριν τον χωρισμό τους- είχαν περπστήσει 21 χλμ απόσταση μέσα στο βουνό για να φτάσουν στο εκκλησάκι. Μάλιστα, η Δανάη Παππά είχε δημοσιεύσει και μερικές σχετικές φωτογραφίες,  γράφοντας: «ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ🚶🏻‍♀️ (hard leve)… Για άλλη μια χρονιά κάναμε το γνωστό -σε κάποιους- περπάτημα από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.. αυτή τη φορά όμως -επειδή είμαστε ξεκάθαρα athletic- πήγαμε το μονοπάτι μέσα από το βουνό! 21km και 5ωρες μετά φτάσαμε στην εκκλησία, αφού πρώτα χαθήκαμε, σαβουριαστήκαμε, χορέψαμε, διψάσαμε..

Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας.. φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό για όλους μας.. Και του χρόνου λοιπόν».



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments