Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠρεμιέρα Survivor: Η πρώτη αποχώρηση, η ανατροπή και τα πρόσωπα που έγιναν...

Πρεμιέρα Survivor: Η πρώτη αποχώρηση, η ανατροπή και τα πρόσωπα που έγιναν viral


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ το νέο Survivor στον Άγιο Δομίνικο με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Οι 18 συμμετέχοντες συστήθηκαν στο κοινό, μιλώντας ο καθένας για τα βιώματά του και το πάθος του για το παιχνίδι που μόλις ξεκίνησε.

«18 ναυαγοί χωρισμένοι σε φυλές. Τις τίγρεις και τους αετούς. Σε ένα παιχνίδι επιβίωσης γεμάτο από απρόβλεπτες εκπλήξεις που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω ανά πάσα στιγμή» προειδοποίησε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του Survivor.

Οι παίκτες των δυο νέων ομάδων πήραν τις θέσεις τους και κλήθηκαν να υπερβούν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μην χάσουν τόσο νωρίς ένα μέλος τους. Στο τέλος της δοκιμασίας αυτής, όμως, όλες οι δάδες θα ήταν αναμμένες εκτός από μιας που θα έσβηνε όπως είχε προειδοποιήσει, άλλωστε, ο παρουσιαστής του Survivor.

Ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων γνωστά πρόσωπα των media. Η Παρασκευή Κερασιώτη, πρώην παίκτρια του GNTM, ο γνωστός Tik Toker, Ορφέας Γενκιανίδης και ο τραγουδιστής Παναγιώτης Τσακλάκος.

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από μια πάρα πολύ φτωχή οικογένεια. Πολύ πιο παλιά, δεν ζούσαμε όπως ζούμε τώρα, ζούσαμε σε συνθήκες survivor θα πω. Όταν έφτασα την πρώτη μέρα στο νησί είπα βρίσκομαι στη φύση μου», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη κατά την είσοδό της στο Survivor.

Οι τηλεθεατές του Survivor έσπευσαν να σχολιάσουν στο Τwitter/ X τις πρώτες στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Στέφανος Βλάχος, η Γεσθημανή Κουτούζογλου, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και ο Τάσος Πανάς ο οποίος δήλωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά τον αγώνα, ήταν τα πρόσωπα που έγιναν viral με τις ατάκες και τις εκφράσεις τους στην κάμερα.

Η πρώτη αποχώρηση και η ανατροπή

Στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους 18 παίκτες στην πρώτη φανερή ψηφοφορία. Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και η Μαρία Λυμπεροπούλου δεν συγκέντρωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και έτσι πέρασαν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα δεν κατάφερε να ανάψει τη δάδα της για το φετινό Survivor αποχωρώντας έτσι πρώτη από το παιχνίδι.

Μια ανατροπή όμως περίμενε την 26χρονη Εκατερίνα η οποία ενημερώθηκε από την παραγωγή ότι για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να επιβιώσει μόνη της σε ένα μυστικό μέρος του νησιού, παραμένοντας έτσι στο παιχνίδι. «Για το επόμενο χρονικό διάστημα, εδώ στο απομακρυσμένο νησί θα πρέπει να μείνεις μόνη σου. Σε αυτό το κιβώτιο θα βρεις προμήθειες και αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν τις επόμενες μέρες» διάβασε η Ekaterina και το νέο ανατρεπτικό Survivor μόλις ξεκίνησε!



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments