Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτυλάτα minimal looks για το φθινόπωρο που μπορείτε να αντιγράψετε αυτή την...

Στυλάτα minimal looks για το φθινόπωρο που μπορείτε να αντιγράψετε αυτή την εβδομάδα!


Το minimal style δεν χρειάζεται τις τάσεις για παραμείνει ισχυρό στη μόδα. Τα minimal looks εκπροσωπούν την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητούν οι γυναίκες όταν θέλουν να φορέσουν κάτι άνετο και κομψό ή να ντυθούν γρήγορα και χωρίς πολλή σκέψη.

Με τη μετάβαση στο φθινόπωρο ένα φρεσκάρισμα σε ιδέες για minimal looks μοιάζει αναγκαία.

Με μπούσουλα τα staples της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας και τα looks των fashionistas στο Instagram, μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε κομψά outfits με κομψό χαρακτήρα. Το λευκό πουκάμισο φορεμένο μ’ ένα τζιν παντελόνι αποτελεί το αποκορύφωμα της κομψής casual κομψότητας, ενώ ένα διαχρονικό total black σύνολο φοριέται όλες τις ώρες είτε με sneakers είτε με flats ή και heels.

Το γκρι χρώμα γίνεται η ωραιότερη πρόταση για τα looks του γραφείου, ενώ αν θέλετε να βάλετε στο παιχνίδι και τις επίκαιρες τάσεις μπορείτε να επιλέξετε ένα κοστούμι με βερμούδα αντί για μακρύ παντελόνι.

Το φθινόπωρο φοράμε καμπαρντίνες και συνδυάζονται τόσο εύκολα που ακόμα κι αν κάτω απ’ αυτή φοράτε ένα απλό λευκό t-shirt και ένα τζιν ή μαύρο παντελόνι θα δείχνετε κομψή. Και μην ξεχνάτε και τον πολύ εύκολο συνδυασμό denim on denim που δεν απαιτεί χρόνο, ενώ αναβαθμίζεται εύκολα μ’ ένα ζευγάρι κομψά παπούτσια και αξεσουάρ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και αντιγράψτε το αγαπημένο σας look από τις fashionistas αυτή την εβδομάδα!



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments