Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΜήπως (ήρεμα ρωτάω) το νέο αμόρε του Brad Pitt αντιγράφει την Αngelina...

Μήπως (ήρεμα ρωτάω) το νέο αμόρε του Brad Pitt αντιγράφει την Αngelina Jolie;


O Βrad Pitt έκανε επίσημη εμφάνιση με την νέα του σύντροφο Ines de Ramon στην Βενετία και από τότε δεν έχουν σταματήσει να εμφανίζονται μαζί! Η Ines ασχολείται με την μόδα,  μιλάει αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και γερμανικά ενώ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013, αποκτώντας πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έκτοτε, η επαγγελματική της καριέρα έχει επικεντρωθεί στο κόσμημα και τη μόδα, με ρόλους στον οίκο Christie’s και στον οίκο de Grisogono. Αυτή τη στιγμή είναι αντιπρόεδρος στο brand κοσμημάτων Anita Ko με έδρα το Λος Άντζελες! Η Ines λατρεύει την quiet luxury αισθητική τις γήινες αποχρώσεις!

Photo by METROPOLIS/Bauer-Griffin/GC Images

 

Splash

Eχθές ο Brad Pitt είχε την μεγάλη πρεμιέρα της νέας του ταινίας “Wolfs” που πρωταγωνιστεί μαζί με τον George Cloone και βεβαίως πήρε και την αγαπημένη του μαζί!

Photo by PG/Bauer-Griffin/GC Images

 

Για την περίσταση λοιπόν η Ines επέλεξε ένα ντραπέ caramel φόρεμα που συνδύασε με nude peep toes Christian Louboutin και Βottega Veneta leather clutch και αυτόματα μας έφερε στο μυαλό ένα άλλο look που είδαμε λίγες εβδομάδες πριν!

 REUTERS/Louisa Gouliamaki

 

 REUTERS/Louisa Gouliamaki

Η Angelina Jolie στην Βενετία επέλεξε ένα caramel ντραπέ maxi φόρεμα για την πρεμιέρα της ταινίας «Maria» και ομολογουμένως μοιάζουν αρκετά στο ύφος!

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Η Ines de Ramon έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα ντραπέ και στα one shoulder σχέδια αφού και στην Βενετία διάλεξε ένα λευκό φόρεμα ίδιου στιλ αλλά δεν γίνεται να μην εντοπίσουμε την ομοιότητα. Ίσως να ήταν σύμπτωση ίσως και όχι ο χρόνος θα δείξει αν η νέα σύντροφος του Brad Pitt επηρεάζεται από την Αngelina Jolie.

Φωτογραφίες Reuters -Getty



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments