Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΠαραδίδει μαθήματα ανδρικού στιλ στους δρόμους του Μιλάνο!

Παραδίδει μαθήματα ανδρικού στιλ στους δρόμους του Μιλάνο!


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε μια εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για να υποστηρίξει την Boss, την πολυτελή μάρκα με την οποία υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία συνεργασίας λίγους μήνες πριν! Ο Beckham παρακολούθησε το show της Boss και βεβαίως επέλεξε ένα sharp look από την ανδρική συλλογή που ήταν πολύ κομψό!

 

Ο Beckham επέλεξε ενα navy κουστούμι με μονόκουμπο σακάκι και απέφυγε να βάλει ένα κλασικό πουκάμισο κάνοντας την διαφορά με ένα wool ζιβάγκο σε μπλε χρώμα επίσης. Ο super star του ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε το outfit με oxfords και ήταν εντυπωσιακά κομψός! Ο σύζυγος της Victoria Beckham, κάθισε στην πρώτη σειρά  με την  Anna Wintour και παρακολούθησε την νέα συλλογή στα πλαίσια της Milan Fashion Week.

Photo by Jacopo Raule/Getty Images

 

Η BOSS και ο David Beckham πρόσφατα ξεκίνησαν μια πολυετή στρατηγική συνεργασία, η οποία περιλαμβάνει capsule και εποχιακές συλλογές, με τον David να αξιοποιεί τα διαπιστευτήρια του στυλ του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ‘σύλληψης’ και σχεδιασμού. Οι συλλογές θα ενσωματώνουν το χαρακτηριστικό του στυλ, καθώς και την 24/7 premium lifestyle τοποθέτηση της BOSS και τη δέσμευσή της στην τελειότητα, την ύψιστη ποιότητα και τον ανώτερο σχεδιασμό.

Kεντρική φωτογραφία Photo by Jacopo Raule/Getty Images





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments