Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη που έκανε για τη σχέση του με τη...

Γιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη που έκανε για τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά – «Δεν έχουμε επικοινωνία, δεν μιλάμε»


Ο Γιώργος Καράβας ήταν καλεσμένος την Δευτέρα 23/9 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα του επαγγελματική στέγη, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δεν μιλάει με τη Βίκυ Καγιά.

Αρχικά, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Ούτε εγώ κατάλαβα, γιατί έπεσαν πέρσι να με “φάνε”, για να είμαι ειλικρινής. Προφανώς, όλοι όσοι βρίσκονται στην τηλεόραση κάτι έχουν. Γενικότερα, η συνέπεια και ο χρόνος παραμονής στην τηλεόραση αποδεικνύει ότι υπάρχει μία ποιότητα. Εγώ ουδέποτε είπα κάτι με σκοπό να θίξω κανέναν αλλά ότι θα βάλω το 100% των δυνατοτήτων μου σε οτιδήποτε δοκιμαστώ, για να το φέρω εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από κει και πέρα, εάν αυτό παρερμηνεύτηκε ή παρουσιάστηκε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για αυτό και ούτε θα κάτσω να δικαιολογηθώ κιόλας».

Τέλος, ο Γιώργος Καράβας όσον αφορά στη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά, αποκάλυψε: «Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία με τη Βίκυ Καγιά. Ήμασταν φίλοι αλλά τώρα δεν μιλάμε. Δεν έγινε απολύτως τίποτα, απλά χαθήκαμε στο πέρας του χρόνου. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τη Βίκυ. Καθένας έχει τη ζωή του, η τηλεόραση είναι ένα επάγγελμα».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments