Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΗ Ελληνίδα σχεδιάστρια που θα δημιουργήσει το νυφικό της!

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που θα δημιουργήσει το νυφικό της!


Αυτό το Σάββατο η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και ο αγαπημένος της Μάθιου Κουμάρ, θα παντρευτούν στην Μητρόπολη Αθηνών, έπειτα από τρεις αναβολές λόγω ανωτέρας βίας και προσωπικών περιστάσεων.Ένα γεγονός που θα συγκεντρώσει  πλήθος εστεμένων και διάσημων φίλων της οικογένειας από όλο τον κόσμο!

 

Βεβαίως όλοι ανυπομονούν για την εμφάνιση της Θεοδώρας!

Φήμες λένε ότι θέλει το νυφικό της να έχει στοιχεία από το briadal look της μητέρας της! Για όλο αυτό το concept η Θεοδώρα εμπιστεύτηκα σύμφωνα με πληροφορίες, την Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti!  Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια είχε σχεδιάσει το νυφικό της Θεοδώρας για τον γάμο που αναβλήθηκε λόγω κορωνοιού, αλλά δεν ξέρουμε αν η νύφη θα επιλέξει ένα καινούργιο σχέδιο ή θα μείνει σε αυτό που είχε σχεδιαστεί τότε!

 

Η νύφη θέλει σύμφωνα με πληροφορίες το νυφικό της να μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε βάλει η μητέρα της ‘Αννα Μαρία στον γάμο της με τον βασιλιά Κωνσταντίνο στις 18 Σεπτεμβρίου του 1964.

Ίσως η Θεοδώρα επιλέξει να αξιοποιήσει το νυφικό που φορούσε η μητέρα της, το οποίο βρέθηκε το περασμένο φθινόπωρο άθικτο μετά από δεκαετίες στο ανάκτορο του Τατοΐου. Μπορεί το  νυφικό φόρεμα της τέως βασίλισσας, το οποίο είχε δημιουργήσει ο Χόλγκερ Χολμ, έμπιστος σχεδιαστής της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, αποτελέσει πηγή  έμπνευσης για το σχέδιο του νυφικού της Θεοδώρας,  που θα δημιουργήσει η Celia Kritharioti.

Όλα αυτά θα γίνουν γνωστά το Σάββατο όπου και θα δούμε τι επέλεξε τελικά η νύφη  πάντα με το υψηλό γούστο της  Celia Kritharioti!

Κεντρική φωτογραφία @tgreece

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments