Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Νατάσα Μποφίλιου ξανά στο μάτι του κυκλώνα - Το φόρεμα των...

Η Νατάσα Μποφίλιου ξανά στο μάτι του κυκλώνα – Το φόρεμα των 2.000 ευρώ, η φωτογράφιση στο Λονδίνο και ο μυστικός γάμος


Η Νατάσα Μποφίλιου μας μαγεύει κάθε φορά με την ερμηνεία της σε μουσικές σκηνές και συναυλίες. Εδώ και λίγες ώρες όμως, το όνομά της απασχολεί τη δημοσιότητα για μία εμφάνισή της στον Λυκαβηττό, η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και ακολούθησε πληθώρα σχολίων του τύπου «Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός τους πνίγεις φασίστες με μετάξι και σατέν».

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας πάνω στην σκηνή.

Στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Δευτέρας 23/9 σχολιάστηκε το συγκεκριμένο θέμα, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Ειλικρινά με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, τη δύναμη της φωνής είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Και ποια επανάσταση; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε ως όφειλε να κάνει. Είναι τα φυτίλια μιας συζήτησης που θα μας αποσυντονίσουν από το βασικό, τον λόγο της Νατάσας.»

Να θυμίσουμε ότι η Νατάσα Μποφίλιου πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο, μετά από μια φωτογράφισή που είχε κάνει για γνωστή εταιρεία ρούχων στο Λονδίνο.

 

Η φωτογράφιση στο Λονδίνο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν 2 χρόνια

Αναλυτικότερα, η Νατάσσα Μποφίλιου πριν δύο χρόνια είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά από φωτογράφιση που έκανε με κομψά ρούχα γνωστής εταιρείας, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Λονδίνο.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια πόζαρε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας με βελούδινα παλτά και φανταχτερά ρούχα για να διαφημίσει τα ρούχα γνωστού γυναικείου brand.

Κάποιοι χρήστες του Twitter θεώρησαν πως κάτι τέτοιο δεν «ταιριάζει» με τις πολιτικές πεποιθήσεις της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μετά τον ντόρο που προκάλεσε με τις αναρτήσεις της δέχτηκε τότε και πολλά μηνύματα στήριξης τόσο στα social media όσο και μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η απάντησή της για την πολυσυζητημένη φωτογράφιση στο Λονδίνο

Στο podcast του Pride Radio 986 και στον Τάσο Μπιμπισίδη, η Νατάσα Μποφίλιου απάντησε πρώτη φορά στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αναρτήσεις με τα φανταχτερά ρούχα σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο.

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”. Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω» ανέφερε η Νατάσα Μποφίλιου.

Τι απάντησε, όμως, για το ταξίδι στο Λονδίνο και τον χαμό που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; «Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι δεν έχω προσποιηθεί.

Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου».

Τι απάντησε σε όσους την χαρακτήρισαν «επαναστάτρια»

Πριν ένα χρόνο η Νατάσα Μποφίλιου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων, απάντησε σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με συγκεκριμένους καλλιτέχνες ενώ αναφέρθηκε και σε όσους την χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια».

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε όλους όσους με χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια». Εγώ θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας» και πρόσθεσε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογράφισή της με τη γούνα στο Λονδίνο: «Όλα αυτά είναι τόσο ξεπερασμένα. Η αντίληψη αυτή είναι παλιακή και δεν έχει κανένα έρεισμα με την πραγματικότητα. Δεν αξίζει να μπεις καν σε αυτή τη συζήτηση. Φυσικά και θα έκανα ξανά ανάλογη φωτογράφιση. Είναι άλλο πράγμα η πολιτική τοποθέτηση και άλλο η υπεράσπιση μίας ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Για τους ανθρώπους που επιλέγω να ακούσω με ενδιαφέρει».

Ο μυστικός της γάμος πριν 6 χρόνια

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο σύντροφός της Χρήστος Κορτσέλης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Χαϊδάρι κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ το γάμηλιο πάρτι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην «Ταράτσα του Φοίβου» που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά.

Η τραγουδίστρια και το στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood συγκατοικούσαν ήδη δύο χρόνια πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και οι δυο αποφεύγουν τα κοσμικά καλέσματα και κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη σχέση τους.

Η σπάνια αναφορά στον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο της προχώρησε πρόσφατα η Νατάσα Μποφίλιου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids και μέσα σε όλα μίλησε για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη, λέγοντας πως ήταν η μόνη μέρα στη ζωή της που ένιωσε την απόλυτη γαλήνη.

«Στον γάμο μας κανείς δεν ασχολήθηκε με το κινητό του, δεν σταμάτησε ποτέ να γίνεται κάτι. Ήταν κάτι πολύ ωραίο, πολύ ξεχωριστό. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Εμείς παντρευτήκαμε και ήταν όλοι εκεί. Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης», είπε αρχικά η Νατάσα Μποφίλιου.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που φοβάμαι το κακό που θα συμβεί. Ζω με αυτό και το δουλεύω. Χτυπάει το κινητό μου και σκέφτομαι τι θα ακούσω. Εκείνη η ημέρα ήταν η ημέρα της απόλυτης γαλήνης, γιατί ήταν όλοι οι αγαπημένοι μου εκεί, ήξερα ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και ήταν όλα όπως τα θέλω. Ήταν η μόνη μέρα στη ζωή μου που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

«Επειδή είμαι ψυχαναγκαστική τα είχα κανονίσει όλα στην απόλυτη λεπτομέρεια. Εννοείται ότι είχαμε βάλει dress code στους καλεσμένους, υπήρχαν… πρωτόκολλα. Τα είχαμε οργανώσει όλα, επειδή έχουμε και εμπειρία από παραγωγή, το να κάνουμε έναν γάμο μας ήταν παιχνίδι. Τα κάναμε όλα μόνοι μας με τους φίλους μας, το φαγητό, το στήσιμο, την ορχήστρα. Με την κολλητή μου έστρωσα τα τραπέζια το προηγούμενο βράδυ», περιέγραψε αμέσως μετά η Νατάσα Μποφίλιου για τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της.

«Εμείς κάναμε έναν πολιτικό γάμο, φωνάξαμε έναν φίλο μας που ήταν αντιδήμαρχος Πολιτισμού να πει δυο λόγια μπροστά σε όλους. Μιλήσαμε ο ένας για τον άλλο, ήταν κάτι που θα μπορούσε να γίνει με κανενός είδους τυπική σύμβαση. Δεν είχε αυτόν τον σκοπό. Γάμος δεν σημαίνει απαραίτητα να έχεις ένα χαρτί ή κάτι τέτοιο, αν και το σύστημα σου το επιβάλλει να έχεις τη βούλα του κράτους», κατέληξε η Νατάσα Μποφίλιου.

Η συναυλία της εν μέσω εθνικού πένθους

Τον Ιούνιο του 2023 η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίστηκε κανονικά στην προγραμματισμένη της συναυλία στο Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια τραγούδησε επί σκηνής για τους θαυμαστές της, την ώρα που αρκετοί καλλιτέχνες ανέβαλαν τις εμφανίσεις τους, μετά το τριήμερο εθνικό πένθος για το ναυάγιο στην Πύλο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Νατάσα Μποφίλιου έστειλε το δικό της μήνυμα για σχετικά με το πένθος.

«Δεν είναι η αποχή, για εμάς διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής», ανέφερε αρχικά η Νατάσσα Μπιοφίλιου.

Και συνέχισε: «Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, ότι δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε. Αυτή είναι η δική μας διαμαρτυρία».

 

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments