Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleKate Middleton: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τέλος της χημειοθεραπείας

Kate Middleton: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τέλος της χημειοθεραπείας


Η Κate Middleton έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της χημειοθεραπείας της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη να παρακολουθεί μ4ια λειτουργία με τον σύζυγό της πρίγκιπα William και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκκλησία Crathie Kirk κοντά στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Η Kate χαμογέλασε, ενώ καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου δίπλα στον William, ο οποίος οδηγούσε το όχημα. Η 42χρονη πριγκίπισσα φορούσε ένα σκούρο πράσινο καπέλο με φαρδύ γείσο και φτερά στο πλάι και ένα καφέ καρό παλτό, ενώ ο William φορούσε σκούρο κοστούμι για την περίσταση. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla φωτογραφήθηκαν επίσης να κατευθύνονται προς την εκκλησία με ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται δημόσια μετά την αποκάλυψη των καλών ειδήσεων ότι η χημειοθεραπεία της έχει τελειώσει.

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδίως για εκείνους που είναι πιο κοντά σου. Με ταπεινότητα σε φέρνει επίσης πρόσωπο με πρόσωπο με τις αδυναμίες σου με τρόπο που δεν είχες φανταστεί πριν και με αυτό (φέρνει) μια νέα οπτική στα πάντα», είχε πει, μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία.



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments