Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρία Δεληθανάση - Η δικηγόρος της ξεκαθαρίζει: «Οι δηλώσεις περί αθώωσης του...

Μαρία Δεληθανάση – Η δικηγόρος της ξεκαθαρίζει: «Οι δηλώσεις περί αθώωσης του Κώστα Δόξα είναι αναληθείς- Δεν καταβάλλει διατροφή»


Ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» που ήθελε τον Κώστα Δόξα να αθωώνεται στο αστικό δικαστήριο για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του και μητέρας του παιδιού του, Μαρίας Δεληθανάση, προκάλεσε την αντίδραση της ίδιας που παρενέβη μέσω της δικηγόρου της.

Συγκεκριμένα η συνήγορος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και έδωσε όλες τις απαντήσεις γύρω από την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης για την υπόθεση της κακοποίησης.

Αρχικά η συνήγορος της Μαρίας Δεληθανάση, ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τις φημολογίες περί αθώωσης του Κώστα δόξα από την κατηγορία του ξυλοδαρμού της πρώην συζύγου του, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όπως είπε η Κα Άρτεμις Διαλυνά το ποινικό δικαστήριο που θα κρίνει την ενοχή του τραγουδιστή δεν έχει γίνει ακόμη και πως ο ίδιος έχει παραπεμφθεί σε αυτό το διότι το δικαστήριο δέχεται την κακοποίηση της πρώην συζύγου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως συνολικά 5 αστικά δικαστήρια έχουν δεχτεί πλήρως την κακοποίηση και μάλιστα το ένα από αυτά που αφορά στο διαζύγιο έχει τελεσιδικήσει καθώς δικάστηκε και στο εφετείο, σε δεύτερο βαθμό.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως παρόλο που η απόφαση αυτή που δικαιώνει την πελάτισσα της έχει εκδοθεί από τον Ιανουάριο του 2024, η ίδια δεν θέλησε να τη δημοσιοποιήσει καθώς μέλημα της δεν είναι να συκοφαντεί τον πρώην σύζυγο της.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη αγωγή που εκδικάστηκε τελευταία, ξεκαθάρισε ότι αυτή ήταν μια αγωγή που άσκησε ο τραγουδιστής κατά της πρώην συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το δικαστήριο έκρινε πως πράγματι η κακοποίηση συνέβη όμως το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε κρίθηκε ότι είχε σκοπό δυσφήμισης.

Παράλληλα τόνισε πως επειδή η συγκεκριμένη απόφαση είναι πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, δεν έχει ακόμη αποκρυσταλλωθεί πλήρως η αλήθεια.

Απαντώντας στις φήμες περί εξωδικαστικού συμβιβασμού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια ειλικρινής προσέγγιση για συμβιβαστική λύση, καθώς η πελάτισσα της δέχεται καταιγισμό μηνύσεων και αγωγών από την άλλη πλευρά μέχρι στιγμής 18 στο σύνολο.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν καταβάλλει ο Κώστας Δόξας διατροφή για το ανήλικο παιδί τους η Αρτεμις Διαλυνα ξεκαθάρισε πως ο πατέρας δεν καταβάλλει διατροφή από τότε που έληξε η ισχύουσα απόφαση που όριζε αυτή την υποχρέωση και πως η πελάτισσα της αδυνατεί να προβεί σε νέα αγωγή διεκδικώντας διατροφή αλλά και όταν η απόφαση ήταν σε ισχύ η διατροφή καταβαλλόταν με καθυστέρηση κ ατάκτως.

Το χρονικό του διαζυγίου και της δικαστικής τους κόντρας:

Ήταν το 2021 όταν η Μαρία Δεληθανάση κατήγγειλε δημόσια τον τότε σύζυγό της και τραγουδιστή Κώστα Δόξα , για ξυλοδαρμό και βάναυση επίθεση προς το πρόσωπο της.

Περισσότερες από 20 σελίδες A4 χρειάστηκαν για να περιγραφεί ο εφιάλτης που ζούσε τα τελευταία χρόνια η σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία μπλέχτηκε σε ένα ατελείωτο σπιράλ εκφοβισμών, λεκτικών κακοποιήσεων, απειλών, υποτιμητικών συμπεριφορών και… ξυλοδαρμών!

Λίγο αργότερα ο Κώστας Δόξας, ο οποίος τότε συμμετείχε στη ψυχαγωγική εκπομπή «Your Face Sounds Familiar», απομακρύνθηκε από το show του ΑΝΤ1, με την παραγωγή να αφαιρεί την παρουσία του από τα γυρισμένα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια.

Η αντίδραση του Κώστα Δόξα:

Η απάντηση της Μαρίας Δεληθανάση:

Η Μαρία Δεληθανάση απάντησε στην ανακοίνωση του Κώστα Δόξα μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Δεν θα ήθελα να ανοίξω διάλογο έμμεσα με την άλλη πλευρά. Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας μου με όλα αυτά τα στοιχεία φαντάσου όμως το θάρρος να ζητήσεις μία συγνώμη δεν το έχει ακόμα και αυτή τη στιγμή. Έχει κατατεθεί μήνυση. Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση ήταν πολλά χρόνια στη διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία απλή, όσο και αρκετά σοβαρή.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και μεταμέλεια ήτανε απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες. Την πρώτη κίνηση να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την έκανα λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω νόμιμες διαδικασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Δεληθανάση.

Οι δικαστικές διαμάχες

Τον Οκτώβρη του 2021 η υπόθεση ακολούθησε τη δικαστική οδό, με την απόφαση να αναφέρει πως ο τραγουδιστή πρέπει να καταβάλει διατροφή στην πρώην σύζυγό του, με τον ίδιο λίγο αργότερα να αιτείται μείωση της διατροφής, επικαλούμενος πως δεν εργαζόταν πουθενά εκείνη την περίοδο.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα του.

Τον Ιανουάριο του 2022 η Μαρία Δεληθανάση μήνυσε τον Κώστα Δόξα για τη μη καταβολή της διατροφής. Ο Κώστας Δόξας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, όπου λίγη ώρα μετά αφέθηκε ελεύθερος καθώς κατέβαλε το οφειλόμενο ποσό.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αγωγές και από τις δύο πλευρές, οι οποίες δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments