Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆντζελα Δημητρίου για τη βάφτιση της εγγονής της: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη»

Άντζελα Δημητρίου για τη βάφτιση της εγγονής της: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη»


Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου στη βάφτιση της εγγονής της που πήρε τα ονόματα Μιχαέλα-Αγγελική.

Η Άντζελα Δημητρίου που έχει αφήσει οριστικά πίσω της όσα είχαν διαταράξει τη σχέση με την κόρη, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και έλαμπε από ευτυχία.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στη δεξίωση που ακολούθησε μετά τη βάπτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου και η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις και στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Βαφτίσαμε την εγγόνα μου που έχει δύο ονόματα, του αδελφού μου του Μιχάλη και το δικό μου. Εύχομαι στο ζευγάρι να είναι πάντα ευτυχισμένο και να μεγαλώσουν σωστά αυτό το παιδί. Εύχομαι να είμαι και εγώ καλά και να της λέω παραμύθια». είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Και συνέχισε: «Το συναίσθημά μου ήταν περίεργο γιατί όπως ξέρετε πρόσφατα έχασα και τη μητέρα μου. Είναι πολύ συγκινητικό να ακούω το όνομα του αδελφού μου, που και αυτόν τον έχω χάσει και να ακούω και το δικό μου όνομα. Εύχομαι από εκεί ψηλά που είναι η μητέρα μου να μας βλέπει και να είναι χαρούμενη».

«Για εμένα η εγγονή μου είναι το παν. Η γιαγιά είναι δύο φορές μαμά. Είμαι η καλύτερη γιαγιά που υπάρχει στον κόσμο, είμαι χαζογιαγιά», συμπλήρωσε κλείνοντας η Άντζελα Δημήτριου.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments