Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαNατάσσα Μποφίλιου: Το μαύρο φόρεμά της επιβεβαιωμένα δεν στοιχίζει 2.000 ευρώ

Nατάσσα Μποφίλιου: Το μαύρο φόρεμά της επιβεβαιωμένα δεν στοιχίζει 2.000 ευρώ


Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου το βράδυ της Δευτέρας 23/9, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την εμφάνισή της στη συναυλία της στον Λυκαβηττό. Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και δέχτηκε σκληρή κριτική για το φόρεμα που επέλεξε, το οποίο υποτίθεται πως κόστιζε 2.000 ευρώ και δεν ήταν κατάλληλο για την περίσταση.

Μετά από έναν καταιγισμό σχολίων που δέχτηκε, η Νατάσα Μποφίλιου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας tag το brand από το οποίο ήταν το φόρεμα καθώς και την πραγματική του τιμή.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την εταιρεία Nidodileda, η οποία έχει σχεδιάσει το εν λόγω φόρεμα και μάθαμε τα πάντα για αυτό.

Η Νατάσα Μποφιλιου έχει μία αδελφική σχέση με το brand Νidodileda και το στηρίζει εδώ και 5 περίπου χρόνια, φορώντας αρκετά συχνά δημιουργίες του και συμμετέχοντας σε καμπάνιες του, σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάντα αφιλοκερδώς! Την συνδέει μία μεγάλη φιλία με την σχεδιάστρια του brand, Τόνια Μητρούδη!

Όσον αφορά το φόρεμα, πρόκειται για ένα one shoulder, total black σχέδιο, με διαφανείς λεπτομέρειες. Έχει statement μανίκι και η τραγουδίστρια επέλεξε να προσθέσει σε αυτό μια μεταλλική ζώνη, ώστε να τονίσει την μέση της! Το φόρεμα αυτό ανήκει στην επόμενη συλλογή, εκείνη της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2025, για αυτό και δεν είναι διαθέσιμο online αυτή την στιγμή. Η εταιρεία μας επιβεβαίωσε πως η τιμή του φορέματος θα είναι €148, όταν θα κυκλοφορήσει, το οποίο θα συμβεί στις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του brand.

Να σημειώσουμε εδώ ότι λόγω της φιλικής σχέσης που έχει η Νατασσα Μποφίλιου με το brand, στο παρελθόν έχει πάρει μέρος σε διάφορες concept καμπάνιες και έχει φωτογραφηθεί με ρούχα του. Να θυμίσουμε πως την έχουμε δει στο Λονδίνο να φορά ένα εκπληκτικό παλτό με μπορντό αποχρώσεις. Τότε πάλι είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων καθώς οι  χρήστες του Twitter συνέκριναν την chic εμφάνισή της με τις ιδεολογικές και πολιτικές της πεποιθήσεις. Μήπως να σταματήσουμε να συγχέουμε το στυλ ενός ανθρώπου με την πολιτική του τοποθέτηση; Ήρεμα ρωτάμε!





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments