Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήshowbizΟ Dani Gambino απάντησε στις κατηγορίες πως στο παρελθόν ήταν Χρυσαυγίτης: «Σιχαίνομαι...

Ο Dani Gambino απάντησε στις κατηγορίες πως στο παρελθόν ήταν Χρυσαυγίτης: «Σιχαίνομαι που εξηγώ τα αυτονόητα»


O Dani Gambino απάντησε στις κατηγορίες του πρώην συνεργάτη του Dj The Boy, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο γνωστός ράπερ είχε σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην χιπ χοπ σκηνή καθώς ο Dj The Boy κατηγόρησε τον Dani Gambino ότι παλιότερα είχε σχέσεις με την ακροδεξιά και την Χρυσή Αυγή.

O Dj The Boy υποστηρίζει ότι ο Dani Gambino ήταν «μπλεγμένος με ομάδες της Χρυσής Αυγής, δηλωμένος φασίστας, κολλητός του Γιώργου Φουντούλη, ενώ έφερε τατουάζ με μαίανδρο στο χέρι το οποίο φρόντισε να καλύψει όταν αποφάσισε να μπει στον δικό μας χώρο για να βγάλει λεφτά από τα δικά μας πιστεύω. Επίσης οργανωμένος οπαδός στο N. Ηράκλειο με τους Blue Terror Army, τους λεγόμενους anti-antifa».

1

Μία μέρα μετά ο Dani Gambino μέσω instagram story απάντησε σε όλους και σε όλα:

Αναλυτικά η απάντηση του:

Με στεναχωρεί πάρα πολύ όλο αυτό καθώς αποφεύγω εδώ και μήνες να μιλήσω, μιας και πάντα έλεγα ότι “καλό θα ναι να μιλάνε για την μουσική σου Νικό κι όχι για σένα, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να μιλήσω και εγώ αδέρφια

Αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω και αυτό φαίνεται από τις πράξεις μου. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά τις απόψεις και τα πιστεύω μου. Ουδέποτε είχα σχέσεις ή οποιαδήποτε εμπλοκή με φασιστικά τάγματα και τέτοιου είδους οργανώσεις. Έχω το δικό μου μυαλό και τη δική μου κρίση, η οποία ποτέ δε ξέφυγε. Βαρέθηκα κάθε άσχετο που θα βγει να πει κάτι για την οικογένεια μου, τον πατέρα μου, τους φίλους μου και τη ζωή μου. Ανέκαθεν υποστήριζα και στηρίζω τις μειονότητες και αυτό το δείχνω με τις πράξεις μου και την μουσική μου.

Ο πατέρας μου που τον πιάνετε στο στόμα σας δεν είναι μπάτσος ρε μ@λ@κ$ς, είναι οικοδόμος. Κάθε μέρα ξυπνάει στις 6 και η μέση του είναι κομμένη στα δύο…

Ποτέ δεν έκανα παρέα με φασίστες, ούτε έγραψα κομμάτι για κανέναν από αυτούς. Υπάρχουν αρκετοί που ανεβάζουν κομμάτια μου, χωρίς να καταλαβαίνουν ούτε τι γράφω, ούτε τι ακούν, ούτε που αναφέρομαι. Απλά τους αρέσει ο ήχος, μέχρι εκεί φτάνει το κριτήριο τους.

Όσον αφορά το τατουάζ, πριν 17 χρόνια, στα 16 μου δηλαδή, είχα ζητήσει ένα σχέδιο που να αποτυπώνει την πόλη μου, την Αθήνα και τα αρχικά από το όνομα του πατέρα μου. Στην πορεία το κάλυψα γιατί δεν μου άρεσε το σχέδιο πατώντας πάνω ένα μάορι και μία νέκρα. Σιχαίνομαι γαμώτο που πρέπει να εξηγήσω τα αυτονόητα, ότι δηλαδή δεν θα υπήρχε περίπτωση να έχω πάνω μου κάποιο φασιστικό σύμβολο. Ξέρουν πολύ καλά για μένα οι άνθρωποι γύρω μου, οι σύνδεσμοι, οι γειτονιές, οι δρόμοι και η κάθε πλατεία.

Ο λόγος που έσπασα με τον βλάκα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που υπονοεί. Δεν αδίκησα και δεν πρόδωσα ποτέ κανέναν. Δεν θα σεβόμουν τον εαυτό μου αν συνέχιζα η συνεργασία με άνθρωπο που χτυπάει ηλικιωμένους στη μέση του δρόμου και βγάζει φασιστικές και σεξιστικές συμπεριφορές σε εργαζόμενους και συνεργάτες.

Μακάρι να ξέρατε πόσο πίεση έχω φάει και πόσο ακριβά έχω πληρώσει την καλλιτεχνική μου ελευθερία, αλλά ως εδώ, δεν μπορώ να το κρατάω άλλο μέσα μου κι ας κυκλοφορεί το όνομά μου στις σάπιες σελίδες σας. Δεν περίμενα ποτέ ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου να δεχτούμε εξώδικα στα πατρικά μας, επειδή απλά θέλαμε να ενώσουμε την μουσική μας. Έτσι κι αλλιώς με έχει φιλήσει ο Ιούδας και με έχει κοιτάξει κατάματα. Ήξερα πως θα με προδώσει παρά τα αργυρία που πήρε. Κι ο συγκεκριμένος πήρε πολλά.

Έχω κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη από όλους τους συνεργάτες μου. Από τα παιδιά στο μερτς, στα lives, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο τυπά που είναι εκεί για να βάλει την τελευταία βίδα πάνω στο stage μου.

Ο πολιτικός μου λόγος είναι αντίστοιχος του ποιος είμαι. Είναι η μουσική μου και οι στίχοι μου. Με εκφράζουν, δεν προσποιήθηκα ποτέ. Με αυτά εκφράζομαι, ούτε φαντάστηκα να είμαι κάτι παραπάνω.

Ο κόσμος ξέρει τι είμαι και τι πρεσβεύω. Θα συνεχίσω να κάνω τη μουσική που αγαπάω μέχρι τέλους. F*ck the n@zis»

1

2

2

1



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments