Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Τιμωρός: Το Τwitter/Χ υποκλήθηκε στην επιστροφή του Αλέξανδρου Σταύρου

Ο Τιμωρός: Το Τwitter/Χ υποκλήθηκε στην επιστροφή του Αλέξανδρου Σταύρου


Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha «Ο Τιμωρός» με πρωταγωνιστή του Δημήτρη Λάλο είναι γεγονός και το Τwitter/X την αποθέωσε από το πρώτο επεισόδιο. Με γυρίσματα στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στο Μαρακές, αλλά και σε Ελλάδα η νέα σειρά του Alpha ήρθε για να μείνει.

Η νέα σειρά του Alpha απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ η επιστροφή του Αλέξανδρου Σταύρου, ο οποίος ενσαρκώνει στη σειρά τον Χριστόφορο Μωραΐτη, πατέρα του πρωταγωνιστή, Μάρκου, ενθουσίασε τους χρήστες του διαδικτύου.

Πράος, λογικός και άνθρωπος με αρχές, είναι ο πατέρας του Μάρκου, τον οποίο μεγάλωσε με την βοήθεια της Αγγελικής, αφού έχασε τη γυναίκα του όταν ο Μάρκος ήταν ακόμα τριών ετών. Είναι άτεγκτος εισαγγελέας και έχει εμφυσήσει στον γιο του την έννοια του δικαίου, εμπνέοντάς τον να σπουδάσει Νομικά. Η άδικη δολοφονία του όμως, καθώς και η παγίδευση του Μάρκου στη φυλακή για 18 χρόνια, θα πείσει τον Μάρκο να τιμωρήσει ο ίδιος τους ενόχους.

Τα σχόλια στο Χ ήταν εγκωμιαστικά για τον ταλαντούχο και γοητευτικό ηθοποιό με αρκετούς χρήστες να τονίζουν πόσο τους έλειψε από τη μικρή οθόνη.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments