Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΤο φόρεμα που έχει γίνει σάλος είναι από brand φίλη της και...

Το φόρεμα που έχει γίνει σάλος είναι από brand φίλη της και όχι δεν στοιχίζει 2.000 ευρώ!


Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου το βράδυ της Δευτέρας 23/9, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την εμφάνισή της στη συναυλία της στον Λυκαβηττό. Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και δέχτηκε σκληρή κριτική για το φόρεμα που επέλεξε, το οποίο υποτίθεται πως κόστιζε 2.000 ευρώ και δεν ήταν κατάλληλο για την περίσταση.

Μετά από έναν καταιγισμό σχολίων που δέχτηκε, η Νατάσα Μποφίλιου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας tag το brand από το οποίο ήταν το φόρεμα καθώς και την πραγματική του τιμή.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την εταιρεία Nidodileda, η οποία έχει σχεδιάσει το εν λόγω φόρεμα και μάθαμε τα πάντα για αυτό.

Η Νατάσα Μποφιλιου έχει μία αδελφική σχέση με το brand Νidodileda και το στηρίζει εδώ και 5 χρόνια, φορώντας συχνά δημιουργίες του και παίρνοντας μέρος στις καμπάνιες του, πάντα αφιλοκερδώς! Την συνδέει μία μεγάλη φιλία με την σχεδιάστρια του brand, Τονια Μητρούδη!

Πρόκειται για ένα one shoulder μαύρο φόρεμα με sheer details. Έχει statement μανίκι και η τραγουδίστρια το συνδύασε με μεταλλική ζώνη! Το φόρεμα που επέλεξε για την συναυλία είναι από την ερχόμενη σεζόν και δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή online! Η εταιρεία μας επιβεβαίωσε πως η τιμή του φορέματος θα είναι €148, όταν θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του brand στις αρχές Οκτωβρίου, με την νέα, χειμερινή συλλογή.

Να σημειώσουμε εδώ ότι λόγω της φιλικής σχέσης που έχει η Νατασσα Μποφίλιου με το brand στο παρελθόν έχει πάρει μέρος σε διάφορες concept καμπάνιες και έχει φωτογραφηθεί με ρούχα του πάντα χωρίς καμία αμοιβή όπως μας επιβεβαίωσαν από την εταιρεία! Tην έχουμε δει στο Λονδίνο που πάλι είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων καθώς οι  χρήστες του Twitter σύγκριναν την  chic εμφάνισή της τραγουδίστριας με τις ιδεολογικές και πολιτικές της πεποιθήσεις της.

Κάτι που δεν πρέπει να συγχέεται κατά την προσωπική μου που άποψη διότι μία ερμηνεύτρια μπορεί να ανέβει στην σκηνή με ένα κομψό σύνολο χωρίς να ακυρώνει τις πολιτικές της πεποιθήσεις. Άλλο το στιλ και άλλο η ιδεολογία!





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments