Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΔυναμικό comeback στο catwalk μετά από 2 χρόνια απουσίας στο epic show...

Δυναμικό comeback στο catwalk μετά από 2 χρόνια απουσίας στο epic show του Saint Laurent


Ο Anthony Vaccarello παρουσίασε χθες στο Παρίσι την ανοιξιάτικη γυναικεία συλλογή του για τον οίκο Saint Laurent. Ο σχεδιαστής απογείωσε την  διάθεση του για masculine style και μας παρέδωσε μία υπεροχή collection η οποία είχε ως πρότυπο την γκαρνταρόμπα του ίδιου του Yves Saint Laurent την δεκαετία του 70!

 REUTERS/Johanna Geron

 

 REUTERS/Johanna Geron

 

REUTERS/Johanna Geron

Το highlight της βραδιάς ήταν η επιστροφή της  Bella Hadid  στα catwalk. Το διάσημο μοντέλο επέστρεψε στην  πασαρέλα μετά από 2 χρόνια απουσίας με ένα look έκπληξη! Ανέβηκε στο catwalk  ως ολόιδια του εκλιπόντος σχεδιαστή Yves Saint Laurent, φορώντας τα χαρακτηριστικά γυαλιά του με ορθογώνιο σκελετό.

 REUTERS/Johanna Geron

 

 REUTERS/Johanna Geron

Ο Vaccarello δημιούργησε μοναδικά σύνολα που στηρίχθηκαν στο στιλ του Υves Saint Laurent, με κουστούμια που είχαν τονισμένους ώμος αλλά και statement leather jacket!

REUTERS/Johanna Geron

 

 

 REUTERS/Johanna Geron

Όμως ο Vaccarello δεν έμεινε εκεί  εξερεύνησε επίσης το ταλέντο του εμβληματικού Yves Saint Laurent να συνδυάζει μοναδικά υφές και χρώματα και μας παρέδωσε μία εκπληκτική σειρά με gipsy φορέματα, φούστες, tailored πανωφόρια συνδυασμένα με μοναδικά ethnic αξεσουάρ σε μια συλλογή ωδή στο εκλεπτυσμένο στιλ!

Κεντρική φωτογραφία Getty

 

 



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments