Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Λιάγκας: Η Μαρία Αντωνά ήταν παρούσα όταν ξέσπασε η φωτιά στο...

Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρία Αντωνά ήταν παρούσα όταν ξέσπασε η φωτιά στο σπίτι του


Την Τρίτη ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στην εκπομπή του σοκαρισμένος καθώς όπως αποκάλυψε έπιασε φωτιά στον επάνω όροφο του σπιτιού του στα νότια προάστια, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Όπως περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας, η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου της μεζονέτας και μέσα σε 8 λεπτά, οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν καταφτάσει στο σημείο.

Το πρωί της Τρίτης 25/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, με τον Νίκο Γεωργιάδη που βρισκόταν στο πάνελ να αποκαλύπτει πως στο σπίτι βρισκόταν και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο. Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», είπε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments