Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΗ Victoria Beckham δεν κάνει τίποτα όπως οι υπόλοιπες και αυτό το...

Η Victoria Beckham δεν κάνει τίποτα όπως οι υπόλοιπες και αυτό το outfit είναι η απόδειξη!


Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας  με τις εβδομάδες μόδας σε όλο τον κόσμο και με τα καλύτερα street style! H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολλές διάσημες και εμείς απολαμβάνουνε υπέροχα celebrity look! Η Victoria Beckham στις 27 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή για την άνοιξη-καλοκαίρι 2025 και είναι ήδη στο Παρίσι!

 

Το πρώην Spice Girl δεν κάνει ποτέ τίποτα σαν τις άλλες. Ενώ στη δεκαετία του 2000, το στυλ της Victoria Beckham αποτελούνταν από κομμάτια αντιπροσωπευτικά του φαινομένου y2k, όπως πλισέ μίνι φούστες, crop tops ή bustier φορέματα, από το 2010, η Βρετανίδα καλλιτέχνης και σχεδιάστρια που έγινε επιχειρηματίας καλλιεργεί μια πιο advanced αίσθηση στο στιλ της κάνοντας την διαφορά! Έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί,  tailored παντελόνια, midi φορέματα και οι πιο κομψές midi φούστες είναι στοιχεία του προσωπικού της στιλ!

Photo by Marc Piasecki/GC Images

Xθες στο Παρίσι η Beckham επέλεξε μία midi φούστα Balenciaga που συνδύασε με long sleece cotton top, μια τσάντα Birkin με την υπογραφή Hermes, ένα ζευγάρι γυαλιά της δικής του μάρκας, αλλά έκανε την ανατροπή με τα παπούτσια!

 

Αντί για κλασικές γόβες η Beckham επέλεξε κοκκινες λουστρίνι γόβες που σχεδίσε ο Pieter Mulier για την Alaia. Αυτή η φανταχτερή απόχρωση, τονίζει τη σέξι πλευρά κάθε γυναίκας με τον καλύτερο τρόπο! Μερικές φορές αρκεί μια μικρή, πολύχρωμη λεπτομέρεια για να ανατρέψει ένα ολόκληρο ντύσιμο και η Victoria Beckham το ξέρει πολυ καλά αυτό!

Kεντρική φωτογραφία Getty Images

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments