Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδραση on camera όταν ρωτήθηκε για την Έλενα Χριστοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδραση on camera όταν ρωτήθηκε για την Έλενα Χριστοπούλου


Σε κοσμική εκδήλωση έδωσε το παρών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη δεύτερη σεζόν της στο Shopping Star, αλλά και για τη ρήξη στη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι η δεύτερη χρονιά για μένα φέτος στο Shopping Star. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά και ανανεωμένα. Υπάρχει μία ανανέωση, που θα τη δείτε σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται, και είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Μπορεί να με δείτε να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας, μπορεί και όχι».

Για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε: «Κοίταξε, νομίζω ότι θα μείνουμε στο Shopping Star και σε αυτή τη συζήτηση, για το αν πάει ή δεν πάει. Θα πάει. Ο σχολιασμός γίνεται ούτως ή άλλως για πολλά θέματα, δεν είναι αν αφήνω εγώ περιθώρια σχολιασμού ή όχι».

«Η συζήτηση για το GNTM είναι πολύ γενική, πολλά λέγονται. Δεν μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω κάτι. Τώρα που δουλεύω περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση, αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τα βλέπω εγωιστικά αλλά ως κάτι ενιαίο», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments