Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρινέλλα: Αγωνία για την σπουδαία ερμηνεύτρια - Νοσηλεύεται στο «Υγεία» με βαρύ...

Μαρινέλλα: Αγωνία για την σπουδαία ερμηνεύτρια – Νοσηλεύεται στο «Υγεία» με βαρύ εγκεφαλικό


Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται με βαρύ εγκεφαλικό, καθώς κατά την διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης 25/9 κατέρρευσε ξαφνικά στη σκηνή, αναστατώνοντας τον κόσμο που πήγε να την απολαύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα υπέστη βαρύ και εκτεταμένο εγκεφαλικό επεισόδιο και ενδέχεται να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», στο οποίο μεταφέρθηκε από το Ηρώδειο.

Η Μαρινέλλα έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο «Υγεία», με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στο πλευρό της τραγουδίστριας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο.

Η συγκλονιστική στιγμή που λιποθυμάει στη σκηνή:

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης 25/9 την ώρα που τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι της συναυλίας, το «Εγώ και Εσύ».

Μετά το αρχικό σοκ, ο κόσμος άρχισε να καταχειροκροτεί την μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία αποχώρησε υποβασταζόμενη από τους μουσικούς που βρίσκονταν γύρω της και τους διασώστες που έσπευσαν πάνω στη σκηνή για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για την αναβολή της συναυλίας στο Ηρώδειο:

Η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας, Galaxias Live Productions, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την αναβολή της συναυλίας: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments