Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΟι διάσημες σου προτείνουν 4 styling tips για να κάνεις (σίγουρα) την...

Οι διάσημες σου προτείνουν 4 styling tips για να κάνεις (σίγουρα) την διαφορά!


Πόσες φορές έχεις ένα κάλεσμα μετά την δουλειά σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις! Για ένα after-work party, το στιλ πρέπει να είναι κομψό αλλά χαλαρό. Προτίμησε ένα casual chic look που ισορροπεί ανάμεσα στην επαγγελματική και τη χαλαρή διάθεση. Ένα καλά εφαρμοσμένο σακάκι με τζιν ή παντελόνι σε ουδέτερα χρώματα είναι ιδανική επιλογή για τους άνδρες. Για τις γυναίκες, ένα κομψό φόρεμα ή ένα τοπ με ψηλόμεσο παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με άνετα αλλά κομψά παπούτσια. Απόφυγε τα πολύ επίσημα ρούχα ή υπερβολικά casual επιλογές όπως σορτς και αθλητικά. Πρόσθεσε μοντέρνα αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το σύνολο, αλλά κράτησέ τα διακριτικά. Ένα προσεγμένο μακιγιάζ και φυσικό χτένισμα συμπληρώνουν την εμφάνιση για μια επιτυχημένη βραδιά. Αν θες extra έμπνευση για ένα κάλεσμα μετά την δουλειά τότε δες τι επέλεξαν οι ελληνίδες celebrities στο press event για το λανσάρισμα της H&M Studio A/W24.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει ένα strapless φόρεμα που απογείωσε με καλτσάκια και γόβες ενώ συνδύασε και υπέροχα σκουλαρίκια!

Μία ζακέτα αρκεί! H Σταματίνα Τσιμιτσιλή κάνει την διαφορά με ζακέτα που έχει λαμπερά στοιχεία και την φοράει σαν φόρεμα με λευκές δερμάτινες γόβες!

Η Όλγα Ντάλλα διάλεξε ένα δαντελένιο μπεζ φόρεμα διάφανο που συνδυάζει με retro style εσώρουχα κάνοντας ένα τέλειο look!

H Ευριδίκη Βαλαβάνη συνδυάζει το γκρι φόρεμα της με  metallic αξεσουάρ σε τέλειο 90s style!

Φωτογραφίες NDP



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments