Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΤο νυφικό πέπλο που σκέφτεται να φορέσει έχει μεγάλη ιστορία!

Το νυφικό πέπλο που σκέφτεται να φορέσει έχει μεγάλη ιστορία!


Αυτό το Σάββατο η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και ο αγαπημένος της Μάθιου Κουμάρ, θα παντρευτούν στην Μητρόπολη Αθηνών, έπειτα από τρεις αναβολές λόγω ανωτέρας βίας και προσωπικών περιστάσεων.Ένα γεγονός που θα συγκεντρώσει  πλήθος εστεμένων και διάσημων φίλων της οικογένειας από όλο τον κόσμο!

 

Οι πληροφορίες θέλουν την ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti να έχει επιμεληθεί το νυφικό της αφού είχε ήδη σχεδιάσει το πρώτο για τον γάμο που αναβλήθηκε λόγω covid! H νύφη θέλει το bridal look της να έχει πολλά στοιχεία από τον γάμο της μητέρας της και για αυτό αποφάσισε να επιλέξει κάτι πολύ συμβολικό!

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ θέλει να φορέσει στο  γάμο της το ιστορικό πέπλο που είχε επιλέξει και η Άννα Μαρία το 1964 όταν παντρεύτηκε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο!

Το κομμάτι είναι φτιαγμένο από ιρλανδική δαντέλα και το παρέλαβε ως δώρο η Μαργαρίτα της Σουηδίας στον γάμο της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδσορ στις 15 Ιουνίου 1905 με τον Γουστάβο Αδόλφο της Σουηδίας. Το ζευγάρι απέκτησε πέντε παιδιά, ανάμεσά τους τη βασίλισσα Ίνγκριντ, και την Άννα Μαρία, η οποία έγινε βασίλισσα των Ελλήνων μετά τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο. Η βασίλισσα Ίνγκριντ το επέλεξε πρώτη για τον γάμο της στη Στοκχόλμη στις 24 Μαΐου 1935 και η Άννα Μαρία στην συνέχεια το φόρεσε στον δικό της γάμο, που έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου 1964.

 

Photo by John Stillwell – PA Images/PA Images via Getty Images

 

Photo by Ian Waldie/Getty Images

To ίδιο πέπλο φόρεσε και η Αλεξία Γλύξμπουργκ για να παντρευτεί τον Κάρλος Μοράλες, ενώ πιο πρόσφατα το φόρεσε και η  Μαίρη της Δανίας στον γάμο της με τον Φρέντερικ στις 14 Μαΐου 2004 στον Καθεδρικό Ναό της Κοπεγχάγης!

Τώρα λοιπόν η Θεοδώρα σκέφτεται να φορέσει το ίδιο ιστορικό πέπλο το Σάββατο στο γάμο της κάτι που κάνουν πολλές royals στα wedding look τους, να προσθέτουν δηλαδή ιστορικά κειμήλια ή κομμάτια με μεγάλη οικογενειακή αξία!

Κεντρική φωτογραφία Getty





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments