Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΑυτά είναι τα flat shoes που προτιμάνε περισσότερο τώρα οι stylers!

Αυτά είναι τα flat shoes που προτιμάνε περισσότερο τώρα οι stylers!


 Το φθινόπωρο φέρνει νέο στιλ και ολοκαίνουργιες τάσεις! Τα νέα σχέδια σε ρούχα και σε χρώματα ανανεώνουν το καθημερινό ντύσιμο και δίνουν το απόλυτο fall mood που θέλουμε αρχή της νέας σεζόν! Πέρα από τα υπέροχα ρούχα το φθινόπωρο ξεχωρίζει και για τα shoe trends που μας βάζουν σιγά σιγά σε new season mood.Στα παπούτσια, οι μπότες μέχρι το γόνατο και τα loafers είναι must, ενώ τα platforms συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος.Έτσι ανακαλύπτουμε τα πρώτα trends της νέας σεζόν και φαίνεται ότι πρώτα στη λίστα των τάσεων για τα παπούτσια θα είναι τα suede loafer.

@lizzyhadfield

Αναπόσπαστο κομμάτι της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας ταloafers είναι βασικά για το φθινοπωρινό ντύσιμο και επιστρέφουν κάθε χρόνο, φέτος λοιπόν η suede παραλλαγή τους είναι must! Αυτά τα μαλακά και εύκαμπτα ζευγάρια από σουέτ φέτος θα σου κλέψουν την καρδιά!

@symphonyofsilk

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Πιο ελαφριά από τα λουστρίνι τα suede loafers είναι ιδανικά για αυτή την μεταβατική εποχή. Άνετα και ευέλικτα αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την μεταβατική περίοδο που έρχεται αμέσως μετά τις διακοπές σου!

Kεντρική φωτογραφία @deborabrosa

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments