Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Αριστομένης Γιαννόπουλος μας συστήνει την 24χρονη σύντροφό του που είναι γενική...

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μας συστήνει την 24χρονη σύντροφό του που είναι γενική ιατρός


Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος μετά το διαζύγιό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι και πάλι ερωτευμένος.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μιλώντας στην κάμερα του Happy Day μας σύστησε τη νέα του σύντροφο, η οποία ονομάζεται Ειρήνη, είναι 24 ετών και είναι γενική ιατρός.

Το ζευγάρι αποκάλυψε μάλιστα πως είναι μαζί γύρω στους 3 μήνες, αλλά οι δυο τους γνωρίζονται πάνω από 3 χρόνια, καθώς συνεργάζονταν επαγγελματικά.

«Για να γράφουν ότι έχουμε σχέση, έτσι θα είναι. Η Ειρήνη είναι συνάδελφος, συνεργαζόμαστε χρόνια πριν και ήρθαμε περισσότερο κοντά το καλοκαίρι. Περάσαμε ωραία, κάναμε διακοπές μαζί στην Τήνο, στους Παξούς», είπε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Με τη σειρά της, η σύντροφός του, είπε: «Εγώ έχω επιλέξει τη γενική ιατρική και τώρα κάνω την ειδικότητά μου στο Ασκληπιείο Βούλας. Γνωριζόμαστε καιρό, κάπου τρία χρόνια. Είμαι 24 ετών».

«Είναι εκκολαπτόμενη ακόμα, είναι σε μικρή ηλικία. Όταν εκκολαφθεί σιγά-σιγά, θα τα μάθει όλα και τα αισθητικά. Θα το πάμε πιο επαγγελματικά, είναι καλό να μπαίνουν νέα παιδιά στον χώρο. Είμαστε σε σχέση περίπου ένα τρίμηνο, έχουμε καμιά 20άρα χρόνια διαφορά»,  ανέφερε κλείνοντας ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments