Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήshowbizΣτεφανίδη για Μαρινέλλα: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά τα 60 πρέπει...

Στεφανίδη για Μαρινέλλα: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά τα 60 πρέπει να περιμένεις να πεθάνεις»


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Κατερίνα Στεφανίδη, μέσα από ένα story στην προσωπική της σελίδα στο Instagram τοποθετήθηκε για τα όσα γράφονται μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την κάλυψη από τα ΜΜΕ της περιπέτειας υγείας της γνωστής τραγουδίστριας Μαρινέλλας. Η θρυλική καλλιτέχνιδα κατέρρευσε στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού κατά τη διάρκεια συναυλίας που ήταν αφιερωμένη σε εκείνη, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εκδήλωση. Αμέσως παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια και η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε γρήγορα στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία».

Η Στεφανίδη μέσα από ένα story στο Instagram τοποθετήθηκε για τα σχόλια που έχει διαβάσει γύρω από την κατάσταση της Μαρινέλλας. Στην ανάρτηση, εξέφρασε την ανησυχία της για τις αντιλήψεις που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία. «Διαβάζεις σχόλια για την Μαρινέλλα και συνειδητοποιείς ότι η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά τα 50-60 πρέπει να φοβάσαι να ζήσεις και να κάθεσαι σπίτι σου κατάκοιτος περιμένοντας να πεθάνεις», έγραψε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

stefanidh

Το ξαφνικό επεισόδιο υγείας της Μαρινέλλας δεν προκάλεσε μόνο ανησυχίες για την ευημερία της, αλλά και προβληματισμό για τα σχόλια που έκαναν αρκετοί χρήστες του διαδικτύου.

«Κλινικά σταθερή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση» η Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την αγαπημένη τραγουδίστρια που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Η Μαρινέλλα είχε νιώσει έντονο πονοκέφαλο προτού βγει στη σκηνή του Ηρωδείου, κάτι που είχε αναφέρει σε συνεργάτες της, όμως ξεκίνησε κανονικά για να καταρρεύσει ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας.



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments