Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτέφανος Κασσελάκης: Με τον Tyler McBeth στο Ηρώδειο - Η αγενής συμπεριφορά...

Στέφανος Κασσελάκης: Με τον Tyler McBeth στο Ηρώδειο – Η αγενής συμπεριφορά προς τους δημοσιογράφους και το ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου


Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Tyler McBeth βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 24/9 στο Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Μάκη Δελαπόρτα για τα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…».

Την εκδήλωση για τη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Αυτή η έξοδος συνέπεσε με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης για την βραδιά στο Ηρώδειο φόρεσε σκούρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ολοκληρώνοντας το ντύσιμό του με δερμάτινα loafers.

O Tyler McBeth φόρεσε τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και καρό σακάκι. Aκόμα φόρεσε ένα ζευγάρι βελούδινα loafers.

Η Δήμητρα Λιάνη πλησίασε τον Στέφανο Κασσελάκη για να τον χαιρετήσει διά χειραψίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία καθόταν σε διπλανό κάθισμα.

Στην συναυλία στο Ηρώδειο, 35 καλλιτέχνες ερμήνευσαν με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών τραγούδια του παλιού ελληνικού σινεμά. Μεταξύ αυτών και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο μπροστά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» μπροστά στον Στέφανο Κασσελάκη και όταν άναψαν τα φώτα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖ σύμφωνα με όσους βρέθηκαν εκεί φάνηκε να χαμογελάει και να χειροκροτάει χλιαρά.

@billyjoe_fashion_greece

@Stefanos Kasselakis

♬ πρωτότυπος ήχος – BILLY JOE Haute Couture Greece

Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία έπεσαν πάνω στον Στέφανο Κασσελάκη, βγαίνοντας από το Ηρώδειο, θέλοντας να του αποσπάσουν μια δήλωση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να πει: «Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω», με τους δημοσιογράφους να ακολουθούν για λίγα μέτρα κάθε του βήμα. Οι κάμερες κατέγραφαν τις αντιδράσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποια πολιτική δήλωση. Ο Tyler McBeth δίπλα του, προσπαθούσε να μην μπερδευτεί στα καλώδια που υπήρχαν στο έδαφος.

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης 25/9 κατέκρινε τη συμπεριφορά του Στεάφνου Κασσελάκη, καθώς όπως είπε ήταν αγενής απέναντι στους δημοσιογράφους, ενώ τόνισε ότι θα μπορούσε να τους ενημερώσει ότι δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση αυτή τη στιγμή και όχι να τους έχει να τρέχουν πίσω του.



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments