Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήshowbizΣτη ΜΕΘ η Μαρινέλλα: «Σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο - αιμορραγία» αναφέρει το...

Στη ΜΕΘ η Μαρινέλλα: «Σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο – αιμορραγία» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν


Βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο είναι η πρώτη εκτίμηση των γιατρών για τη λιποθυμία που υπέστη η Μαρινέλλα.

Με σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Υγεία η Μαρινέλλα.

Η εμβληματική ερμηνεύτρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε τη στιγμή που τραγουδούσε. Η συναυλία διεκόπη και η Μαρινέλλα διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από το νοσοκομείο και τον θεράποντα γιατρό Ηλία Κ. Πολιτάκη, η Μαρινέλλα διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο και μετά τις εξετάσεις μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

Αναλυτικά το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο.

Η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας της Μαρινέλλας, με ανακοίνωση στα social media και στο κοινό που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Ηρώδειο, ανέφερε πως αναβάλλεται λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

«Ματαίωση συναυλίας. Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ» τονίζεται.





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments