Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΤο μεγάλο στοίχημα του οίκου Louis Vuitton για φέτος είναι η νέα...

Το μεγάλο στοίχημα του οίκου Louis Vuitton για φέτος είναι η νέα ξεχωριστή εκδοχή της Neverfull bag


H Neverfull είναι μια τσάντα που ενσαρκώνει την ευελιξία και τον διαχρονικό σχεδιασμό του Louis Vuitton, τόσο κομψή όσο και λογική. Καθημερινό σύμβολο εδώ και 17 χρόνια, το Neverfull είναι η καμπάνια με ένα αξέχαστο παιχνιδιάρικο όνομα. Ως νέο γύρισμα, η Louis Vuitton πήρε αυτή την αγαπημένη τσάντα και την έκανε πλήρως αναστρέψιμη, αποδεικνύοντας ότι το Neverfull δεν σημαίνει ποτέ να μην αλλάξεις.

Ξεκινώντας στις 20 Σεπτεμβρίου, το Neverfull Inside Out είναι ταυτόχρονα αναγνωρίσιμο και φρέσκο. Με αυτή την εμπνευσμένη ερμηνεία, η τσάντα μπορεί να αναποδογυριστεί έτσι ώστε το αρχικό εσωτερικό να γίνει το εξωτερικό. Αυτό που κάποτε κρυβόταν είναι πλέον ορατό: η εσωτερική τσέπη που τυπώνεται με τη σφραγίδα της υπογραφής του Maison γίνεται μια καθοριστική λεπτομέρεια. Ένα αυθόρμητο δόλο, ένας διαφορετικός ισχυρισμός αυτοέκφρασης.

Η λειτουργικότητα παίζει βασικό ρόλο σε αυτήν την τελευταία έκδοση. Με προσαρμοσμένη ανθεκτική επένδυση, το Neverfull Inside Out είναι ανθεκτικό με όποιον τρόπο και αν χρησιμοποιηθεί. Τα πρόσθετα άγκιστρα επιτρέπουν στο μεγαλύτερο μέγεθος MM της τσάντας να μετατραπεί σε τραπεζοειδές σχήμα hobo.

Το Neverfull Inside Out MM έχει αίσθηση εργασίας μέχρι το Σαββατοκύριακο και διαθέτει ευέλικτο λουράκι για διαφορετικές επιλογές μεταφοράς. Το στυλ εκτείνεται και στις δύο πλευρές, είτε το εξωτερικό κλασικό Monogram είτε το εσωτερικό με κόκκους δέρμα σε τόνους μαύρου και καφέ. Υπάρχει επίσης μια πλήρης υφασμάτινη έκδοση που συνδυάζει επικαλυμμένο καμβά με υφασμάτινη επένδυση σε τρεις ζωηρές αποχρώσεις: Saffron, Red και Rose Pondichéry (βαθύ ροζ). Εν τω μεταξύ, ένα εποχικό, αναβαθμισμένο μέγεθος GM του Neverfull Inside Out με ταξιδιωτικά patches θα κάνει το ντεμπούτο του ως μέρος της επόμενης συλλογής Flight Mode.

Το μικρότερο Neverfull Inside Out BB ορίζεται από μια εσωτερική θήκη με φερμουάρ που γίνεται μια χαρακτηριστική εξωτερική λεπτομέρεια. Συμπαγές και κομψό, μετατρέπεται σε δέρμα σε πολλά χρώματα, όπως μαύρο, Dark Fango (χακί) και Rose Pondichéry. Με ένα νέο αφαιρούμενο λουράκι Monogram, αυτό το μέγεθος είναι ιδανικό για μεταφορά στους ώμους ή στα χιαστί.

Στην καμπάνια θα συμμετέχει η Sophie Turner, της οποίας ο ζωηρός χαρακτήρας ωθεί τις δυνατότητες της λειτουργίας της τσάντας. Έξω και γύρω, παίρνει το Neverfull της μέσα έξω. αθλητικά τη μία πλευρά, μετά την άλλη, με ευκολία.

 



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments