Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚωνσταντίνος Αργυρός: Η αναφορά στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα στη συναυλία του...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αναφορά στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα στη συναυλία του στο Royal Albert Hall


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου έδωσε μία αξέχαστη συναυλία στο περίφημο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε στο θρυλικό Royal Albert Hall με μια τεράστια συμφωνική ορχήστρα και χάρισε μια μαγική βραδιά σε όσους βρέθηκαν εκεί για να τον ακούσουν.

Μάλιστα, στο πλευρό του ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε την οικογένεια του αλλά και την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία φημολογείται πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Μάλιστα ο  τραγουδιστής τους χαιρέτησε από τη σκηνή, κάνοντας μια σπάνια αναφορά στην αγαπημένη του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε και στη Μαρινέλλα, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και της αφιέρωσε το κομμάτι του, «Παιδί Γενναίο».

«Η οικογένεια μου. Εδώ είναι η μητέρα μου, ο αδερφός μου, η Αλεξάνδρα. Η οικογένειά μου, που με στηρίζουν πάντα. Η Κατερίνα, η αδερφή μου, τα ανίψια μου. Να στείλουμε στον μπαμπά ένα βίντεο στην Αθήνα. Εκτός από την οικογένεια θέλω να δώσω την αγάπη μου και τη δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένεια μου πρώτον και δεύτερον στην Αθήνα και στην κυρία Μαρινέλλα. Να της δώσουμε δύναμη, γιατί είναι παιδί γενναίο», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Λονδίνο.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments