Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΌλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η 25χρονη γραμματέας «πέτρα του σκανδάλου» στον...

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η 25χρονη γραμματέας «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο τους;


Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας όπως όλα δείχνουν παίρνουν διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση διδύμων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά όλα άρχισαν όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της.

Η υπουργός Τουρισμού προχώρησε σε επίσημη δήλωση στην οποία μιλάει για κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα. Όπως λέει η ίδια, βιώνει δύσκολες στιγμές και στην παρούσα φάση, κύριο μέλημά της είναι τα παιδιά της. Δείτε ΕΔΩ.

Ποια είναι η «πέτρα του σκανδάλου»;

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr η υπουργός Τουρισμού ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν από το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η «πέτρα του σκανδάλου» φέρεται να είναι η ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνω Μάτσα, ηλικίας 25 ετών, με την οποία είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη άνοιξε το κινητό του συζύγου της, επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχε, βλέποντας μηνύματα που είχαν σταλεί από το τρίτο πρόσωπο και ρώτησε τον σύζυγό της αν όντως ευσταθούν όλα, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει τη σχέση του και την υπουργό να αποφασίζει να πάρει διαζύγιο, αναθέτοντας στους δικηγόρους τις διαδικασίες.

Επειδή το ταξίδι στην Ιαπωνία δεν μπορούσε προφανώς να αναβληθεί η κα Κεφαλογιάννη ανέθεσε την υπόθεση στους δικηγόρους ενημερώνοντας και τον κύριο Μάτσα για την απόφασή της να χωρίσουν με ένα SMS ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου στη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Μίνως Μάτσας στο Ηρώδειο, η κ. Κεφαλογιάννη είχε πάει και είχε αποθεώσει τον σύζυγό της. Προφανώς οι σκιές στη σχέση τους δεν είχαν φανεί τότε.

Ο πολιτικός γάμος στις Σπέτσες το 2021

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε παντρευτεί με τον Μίνωα Μάτσα το 2021 ενώ συγκατοικούσαν για αρκετό καιρό.

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, με κουμπάρα την ξαδέλφη της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη γνωρίστηκε με τον Μίνω Μάτσα, μέσα από κοινές παρέες, εκείνος, ο οποίος ζούσε μέχρι τότε στην Αμερική.

Η υπουργός είχε πει τότε: «Είχα παρακολουθήσει μια παράσταση όπου εκείνος είχε γράψει την μουσική. Όταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε “με τι ασχολούμαι”. Εξεπλάγην προς στιγμή, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό πάντα κρύβει την δική του ομορφιά. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες, κρύβει ενδιαφέρον».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments