Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΕίχαν πράγματι διαφορετικό χρώμα τα μάτια του David Bowie;

Είχαν πράγματι διαφορετικό χρώμα τα μάτια του David Bowie;



Υπάρχουν περιστατικά ανθρώπων που πράγματι γεννιούνται έχοντας διαφορετικό χρώμα στα μάτια τους. Αυτό οφείλεται στην διαφορετική ποσότητα μελανίνης που μπορεί να υπάρχει στα μάτια. Η παρουσία μελανίνης στα μάτια καθορίζει το χρώμα τους γύρω από την κόρη και είναι ενδεικτική για την ποσότητα του φωτός που επιτρέπει να περάσει μέσα από τα μάτια.

Ήταν όμως μία τέτοια περίπτωση και τα μάτια του David Bowie;

Ο David Bowie (1947 – 2016), ήταν σίγουρα μία θρυλική προσωπικότητα που έλαμψε στα τέλη του 20ου και τις αρχές του 21ου αιώνα. Είχε ξεχωριστή παρουσία, καθώς εμφανιζόταν πάντα με εκκεντρικά κοστούμια και ανέμελα μαλλιά.
Αν δεν γνωρίζετε όμως τί χρώμα είχαν τα μάτια του, η απάντηση είναι: «και τα δύο είχαν ένα υπέροχο γαλανό χρώμα».

Ο λόγος που τα μάτια του David Bowie φαινόντουσαν διαφορετικά, ήταν ότι στην εφηβεία του είχε εμπλακεί σε έναν καβγά και τραυματίστηκε στο αριστερό του μάτι, με αποτέλεσμα να πάθει βλάβη το οπτικό του νεύρο.
Ο καβγάς στήθηκε με τον φίλο του George Underwood για την καρδιά μιας κοπέλας, της Carol Goldsmith, η οποία άρεσε πολύ και στους δύο.

Όταν ο φίλος του τον επισκέφθηκε μετά από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, ο David Bowie του είπε: «δεν αξίζει για μια κοπέλα», και οι δυο τους παρέμειναν φίλοι.
Ακολούθησαν 2 εγχειρήσεις και τελικά το μάτι του David Bowie σώθηκε.

Ο ίδιος ο David Bowie, είχε επιβεβαιώσει το περιστατικό που κόντεψε να του στοιχίσει το αριστερό του μάτι, σε συνέντευξη που έδωσε το 1987.

Δείτε το σχετικό video:





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments