Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΤι επέλεξαν να φορέσουν οι λαμπερές καλεσμένες!

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι λαμπερές καλεσμένες!


Μετά από δύο αναβολές γάμου, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο αγαπημένος της Μάθιου Κουμάρ έγινε επιτέλους σήμερα  Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην Μητρόπολης  Αθηνών. Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο αρραβωνιαστικός της θα ενώθηκαν με τα  ιερά δεσμά του γάμου!  Ο γάμος του ζευγαριού αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για την οικογένεια, και ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να  ενωθεί ξανά στην Ελλάδα με φίλους και γαλαζοαίματους απ’ όλο τον κόσμο.

Η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον αδελφό της Παύλο με ένα εντυπωσιακό νυφικό που το Τlife σου έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Σύσσωμη η οικογένεια της νύφης αλλά και μέλη της ισπανικής  και της δανικής βασιλικής οικογένειας έδωσαν το «παρών». Οι καλεσμένες έκαναν εμφανίσεις όλο κομψότητα με royal style και ακολουθώντας το πρωτόκολλο για αυτές τις περιστάσεις. Ας δούμε μαζί τις πιο εντυπωσιακές :

Η Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ με off shoulder gown σε γαλάζιο χρώμα που είχε sheer details στο κάτω μέρος, δημιουργία της Celia Kritharioti και ένα ιστορικό κόσμημα-σταυρό στο λαιμό από την βασιλική κοσμηματοθήκη.

Η Marie-Chantal  απόλυτα κομψή διπλα στους γιούς της, με sunset κίτρινο φόρεμα που είχε turtle neck σχέδιο, maxi μήκος και statement μανίκια ενώ το top είχε ένα τέλειο volume ύφος έφτασε στην Μητρόπολη με τους γιούς της.

Η Nina Flor έφτασε στην Μητρόπολη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της αδελφό της Θεοδώρας, Φίλιππο, φορώντας ένα pastel maxi φόρεμα με ντραπέ σχέδιο που συνδύασε με λευκές embellished γόβες και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό.

Η αδελφή της νύφης Αλεξία Γλίξμπουργκ έφτασε στην Μητρόπολη μαζί με όλη την οικογενεία της φόρεσε ένα wine red φόρεμα με statement μανίκια, embellished details, συνδυασμένο με metallic πέδιλα.

Η Μαρία Ολυμπία ήταν ανάμεσα στις κουμπάρες του ζευγριού όπου φόρεσαν το ιδιο satin maxi φόρεμα σε chic blue απόχρωση και kimono μανίκια!

Η βασίλισσα Σοφία με maxi φούξια gown και υπέροχα κοσμήματα!

Φωτογραφίες NDP

 

 

 



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments