Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕκνευρισμένος ο Χρήστος Μάστορας με τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις για τη...

Εκνευρισμένος ο Χρήστος Μάστορας με τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα


Οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Χρήστο Μάστορα κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι δε θα μπορούσαν να μη του ζητήσουν μια δήλωση για τη Μαρινέλλα που δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ο Χρήστος Μάστορας ωστόσο, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό του, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν καθώς δεν ήθελε να τοποθετηθεί για τίποτα σχετικό.

«Δεν έχω να πω κάτι και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δε μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Παιδιά συγγνώμη, δε θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά… Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μη συνεχίσει αυτή η κουβέντα;

Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε» ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο Χρήστος Μάστορας.

Να θυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν την κατάρρευση της Μαρινέλλας, ο Χρήστος Μάστορας είχε βρεθεί στο προσκήνιο καθώς η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε επιλέξει να τον αφαιρέσει από το πρόγραμμα της συναυλίας της.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments