Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟμορφιάΓαλλικό μανικιούρ: 6 τρόποι για να το κάνετε πιο φθινοπωρινό

Γαλλικό μανικιούρ: 6 τρόποι για να το κάνετε πιο φθινοπωρινό


Ένας από τους λόγους που το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα από τα πιο μοδάτα και κομψά στιλ νυχιών, είναι  η μίνιμαλ χρωματική παλέτα του και η χαρακτηριστική λευκή άκρη του, ένας συνδυασμός διαχρονικά κομψός και, όπως αποδεικνύεται τους τελευταίους μήνες, πολύ ευέλικτος. Ωστόσο, με την έλευση του φθινοπώρου, το french mani ανανεώνεται και γίνεται πιο ζεστό, και cozy. Οι παρακάτω εκδοχές του θα σας βάλουν αμέσως σε φθινοπωρινό mood και θα σας κάνουν να κλείσετε αμέσως ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας.

Έντονο κόκκινο

Το φλογερό κόκκινο, που περιγράφεται ως μια «σέξι και αισθησιακή» απόχρωση από τους nail artists και προκάλεσε έντονο ενθουσιασμό στο trend report της Pantone για την προηγούμενη χρονιά, θα είναι παντού φέτος. Είναι η it απόχρωση της σεζόν και ταιριάζει τέλεια στο γαλλικό κάνοντάς το πιο ιδιαίτερο κι εκλεπτυσμένο.

Μόκα

Η επιρροή του viral latte μακιγιάζ  καλά κρατεί, επηρεάζοντας και το μανικιούρ του φετινού φθινοπώρου, και συγκεκριμένα το γαλλικό. Σκεφτείτε ζεστά, σοκολατένια καφέ και αποχρώσεις που θυμίζουν έναν ζεστό latte καφέ ή τα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα πάνω στο γαλλικό μανικιούρ σας και θα μας ευγνωμονείτε.

Πορτοκαλί της κολοκύθας

Τα nail designs που είναι εμπνευσμένα από το Halloween πρόκειται να είναι παντού φέτος. Τα σκούρα πορτοκαλί κάνουν μια διασκεδαστική ανατροπή στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ, ενώ η προσθήκη μεταλλικών τόνων, όπως ένα χρυσό βερνίκι νυχιών ή μερικά αυτοκόλλητα που απεικονίζουν αστέρια, είναι τέλεια για αυτήν την εποχή του χρόνου.

Βουργουνδί

Εάν το να φοράτε ένα σκούρο χρώμα σε όλα τα νύχια σας σάς φαίνεται πολύ τολμηρό για τις αρχές του φθινοπώρου, τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε απλώς στο γαλλικό σας που είναι πιο διακριτικό το αποτέλεσμα. Φέτος θα δείτε πολλά french mani με σκούρους κόκκινους τόνους στη γραμμή, οπότε σκεφτείτε το cherry cola ή το κόκκινο του κρασιού Merlot.

Πολύχρωμο γαλλικό

Εάν ανήκετε στο club των αναποφάσιστων αλλά θέλετε να κάνετε ένα γαλλικό μανικιούρ, οι nail artists σας δίνουν την απάντηση που ψάχνετε: ένα πολύχρωμο french mani είναι η τέλεια μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, καθώς παραμένει διακριτικό και κομψό, αλλά προσθέτει μια ευχάριστη νότα φθινοπώρου/χειμώνα στα άκρα σας. Επιλέξτε από μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει «καμένο» πορτοκαλί, έντονο καστανό και σκούρο πράσινο, για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ όπως και το παρακάτω.

Πράσινο της ελιάς

Για να δώσετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο γαλλικό σας για το φθινόπωρο, η nail artist Sadie Jordan προτείνει να αναζητήσετε αποχρώσεις που είναι ελαφρώς απροσδόκητες, όπως αυτό το κιτρινοπράσινο χρώμα της ελιάς. Τα ξυλώδη καφέ, το «καμένο» πορτοκαλί, τα γαλαζοπράσινο ή το μουσταρδί θα σας βοηθήσουν να κάνετε πιο διασκεδαστικό το french mani σας τη φετινή σεζόν.





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments