Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΟ Alessandro Michele έκανε το ντεπούτο το στον οίκο και επίσημα πια...

Ο Alessandro Michele έκανε το ντεπούτο το στον οίκο και επίσημα πια ξεχνάμε το Quiet Luxury!


Το  πιο αναμενόμενο show της σεζόν έγινε χθες και επιτέλους ο Alessandro Michele επέστρεψε αυτή την φορά στο τιμόνι του οίκου Valentino.Η συλλογή, που ονομάστηκε «Pavillon des Folies», ήταν μια βαθιά κατάδυση στην πλούσια ιστορία του οίκου, σε συνδυασμό με τη δική του τολμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια ο σχεδιαστής! «Η επιπολαιότητα δεν είναι άχρηστη», δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής μετά το σόου, υπενθυμίζοντας στο κοινό να βρει χαρά στο ντύσιμο και να απολαύσει την ελαφρότητα της συλλογής.

 

Photo by Daniele Venturelli/Getty Images for Valentino

 

 

 

Τα μοντέλα περπάτησαν σε ιδιαίτερο σκηνικό με έπιπλα καλυμμένα και ένα πάτωμα έργο τέχνης, γεμάτο σπασμένους καθρέφτες! O star σχεδιαστής έκανε το ντεπούτο του στον οίκο Valentino με μία συλλογή που τα είχε όλα σε maximum! Έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να συνθέτει ένα εντυπωσιακό κολάζ με διαφορετικά στιλ, αντλώντας αναφορές από μυριάδες εποχές.

 

 

 Το catwalk γέμισε με όλα αυτά που λατρεύει ο σχεδιαστής: Δαντέλες, παγιέτες, βολάν και ρετρό μοτίβα, φτερά, λουλούδια, κρύσταλλα, πούλιες και πουά. ήταν τα βασικά στοιχεία της συλλογής.

 

 

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεχνάμε το Quiet Luxury και καλωσορίζουμε ένα μαξιμαλιστικό μείγμα εποχών και υλικών που αναμειγνύονται μεταξύ τους με τέλειο styling!

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

 

Είναι σαφές ότι ο Alessandro Michele θέλει να επαναπροσδιορίσει τον Valentino με ένα εντελώς νέο όραμα, φέρνοντας τη χαρά πίσω στη μόδα και τώρα απλά περιμένουμε αν η Gen Z θα ακολουθήσει τον star σχεδιαστή και σε αυτό του το ταξίδι απογειώνοντας τον οίκο σε όλα τα επίπεδα!

Τελικά με το ντεπούτο του  Alessandro Michele στον Valentino και καταλάβατε όλοι ότι ο  ίδιος είναι  από μόνος του ένα ξεχωριστό fashion brand που συνεχίζει να μας γοητεύει!

 

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments