Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕύη Βατίδου: Βούρκωσε on camera μετά τα αρνητικά σχόλια του Μικρούτσικου -...

Εύη Βατίδου: Βούρκωσε on camera μετά τα αρνητικά σχόλια του Μικρούτσικου – «Είναι ξεκάθαρο μπούλινγκ, έχω παιδιά»


Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Εύη Βατίδου σε μια νέα βραδινή έξοδο. Η Εύη Βατίδου στις δηλώσεις της ήταν εμφανώς ενοχλημένη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού την χαρακτήρισε «ένα τίποτα».

Τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν: «Τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους, υπάρχει φράση που θα την πω και θα κλείσω χωρίς να την αναλύσω, “είναι η συνομοταξία του τίποτα”».

Η Εύη Βατίδου απάντησε φανερά ενοχλημένη: «Υπάρχουν άνθρωποι κατά τη δική του εκτίμηση που είναι το “τίποτα”; Ανήκω σε κάποια συνομοταξία; Είναι κάποια ομάδα; Υπάρχουν άνθρωποι που είναι το τίποτα; Δε μπορεί να σου ζητάνε να πεις κάποια πράγματα, και μετά να σου κάνουν bullying. Δεν είναι ξεκάθαρο bullying; Είναι ή δεν είναι; Και να μας πει τελικά, ποια είναι η συνομοταξία του τίποτα».

Η Εύη Βατίδου, όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν την πλήγωσε η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου, απάντησε: «Ρε συ, έχω παιδιά. Δηλαδή, εντάξει. Μια μάνα δε θέλει να ακούνε τα παιδιά της να τη λένε ένα τίποτα» και αποχώρησε βουρκωμένη.

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments