Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήshowbizΜατούλα Ζαμάνη: Χαμός στον τηλεοπτικό «αέρα» για τα επικριτικά σχόλια - «Ντροπή,...

Ματούλα Ζαμάνη: Χαμός στον τηλεοπτικό «αέρα» για τα επικριτικά σχόλια – «Ντροπή, πάτε καλά όλοι;»


Πολλά είναι τα σχόλια στα social media κατά της Ματούλας Ζαμάνη μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο από συναυλία της, στο οποίο τη βλέπουμε να βγάζει τη μπλούζα της και να την πετάει στο κοινό.

Το στιγμιότυπο κατά το οποίο η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε τη μπλούζα της στο κλείσιμο της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων τις προηγούμενες ημέρες σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της.

«Η αγαπημένη μας Ματούλα Ζαμάνη έκανε μία συναυλία πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Βράχων και εκεί στο τέλος βγάζει τη μπλούζα της και την πετάει στο κοινό. Είναι μία καλλιτέχνης που τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή, δεν είναι το στημένο με τη βλεφαρίδα, το βάψιμο και το ντύσιμο. Αυτή η εικόνα δημιούργησε στα social τέτοια κακία, το τι της γράψανε…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά προλογίζοντας το θέμα.

«Το να κάνει αυτή την κίνηση και να βγαίνουν τοξικά, χυδαία σχόλια με βρίσκει κάθετο. Αλλά σαν κίνηση εμένα δεν μου αρέσει αυτό και όχι για το αν είναι υπέρβαρη ή όχι αλλά αυτός ο αγοραίος διονυσιασμός», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν δικαιολογείται, αυτό λέγεται ενθουσιασμός και θα κριθείς για το πώς θα τον εκφράσεις. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό αλλά από το «δεν μου αρέσει» μέχρι το να στηλιτεύω και να βγάζω ό,τι φαρμάκι έχω είναι από τη νύχτα στη μέρα. Την εκτιμώ αλλά έχασε ένα μέτρο εδώ», συμπλήρωσε για τη Ματούλα Ζαμάνη ο παρουσιαστής.

Κατερίνα Καινούργιου: «Πάτε καλά;»

To συγκεκριμένο γεγονός σχολιάστηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχληση της και είπε ότι «Τα σχόλια είναι τραγωδία. Ντροπή, Ντροπή…. Ακόμα και να μη σου αρέσει αυτό που βλέπεις, αυτά τα σχόλια είναι αισχρά. Καταλαβαίνω να μη σου αρέσει αλλά, πρέπει να βγάλεις όλη αυτή τη χυδαιότητα;».

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Εμένα προσωπικά δε με ενόχλησε και δε καταλαβαίνω και όλα αυτά τα σχόλια περί καθαριότητας. Τι λέτε ρε; Ήσασταν εκεί να μυρίσετε: Τι είναι αυτά που γράφετε; Πάτε καλά όλοι; Και από τα social μέσα μυρίζετε; Τα νεύρα μου».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μπράβο ρε κορίτσι μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε θέση υπέρ της τραγουδίστριας και σημείωσε μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο: «Οι μισές γυναίκες που θα είχαν ένα πιο αθλητικό σώμα θα έλεγαν “ΟΚ δεν έγινε και τίποτα να βγάλει η Βανδή την μπλούζα της.

Η κοπέλα αυτή έχει λίγα παραπάνω κιλά, αλλά εκείνη μπορεί να νιώθει υπέροχα με τον εαυτό της. Έβγαλε την μπλούζα της και τη θαύμασα. Συγχαρητήρια, υποκλίνομαι. “Ματούλα δεν σε έχω γνωρίσει, ελπίζω να βρεθούμε κάποια στιγμή.

Μπράβο ρε κορίτσι μου, ειλικρινά, μπράβο που δεν κόμπλαρες”. Μακάρι τελικά ο σχολιασμός να είναι επειδή έβγαλε την μπλούζα και όχι επειδή μπορεί να έχει λίγα παραπάνω κιλά από κάποια καλλιτέχνιδα που έχουμε δει σε σκηνές να κάνει κάτι αντίστοιχο».



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments