Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΜε ποια χρώματα να το συνδυάσεις για να έχεις ένα fashionable αποτέλεσμα

Με ποια χρώματα να το συνδυάσεις για να έχεις ένα fashionable αποτέλεσμα


Το βουργουνδί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα του φθινοπώρου, καθώς αποπνέει ζεστασιά, κομψότητα και πολυτέλεια. Συνδυάζει την ένταση του κόκκινου με τη σταθερότητα του καφέ, δημιουργώντας έναν γήινο και βαθύ τόνο που ταιριάζει σε κάθε γκαρνταρόμπα. Είναι ιδανικό για ζεστά πανωφόρια, φορέματα, και πουλόβερ, προσδίδοντας ένα διαχρονικό στιλ.

Gucci -Picture by: / SplashNews.com

Ο Sabato de Sarno με την συλλογή για το οίκο Gucci μας έδειξε ξεκάθαρα ότι το βουργουνδί θα είναι το χρώμα της σεζόν! Έτσι είδαμε αυτή την υπέροχη απόχρωση σε ρούχα και αξεσουάρ, γεννώντας την  viral απόχρωση για φέτος!.

Gucci-Splash

Στα αξεσουάρ, το βουργουνδί χρώμα μπορεί να δώσει έμφαση σε τσάντες, κασκόλ και καπέλα, ενώ ταιριάζει υπέροχα με πιο ουδέτερες αποχρώσεις όπως το γκρι, το μαύρο και το μπεζ. Φοριέται τόσο σε καθημερινές όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, προσθέτοντας φινέτσα και βάθος στο φθινοπωρινό ντύσιμο. Τώρα έφτασε η εποχή που οι μεγάλες τάσεις περνάνε στο street style και εμείς θα δούμε πως συνδυάζουμε το βουργουνδί στο καθημερινό μας ντύσιμο και οι stylers μας δίνουν τα πρώτα inspo!

 

Το βουργουνδί συνδυάζεται τέλεια με μπεζ αυτή την εποχή και ιδιαίτερα με καμπαρντίνα σε αυτή την απόχρωση. Είτε σε τσάντα, είτε σε φόρεμα η viral απόχρωση της σεζόν θα δείξει τέλειο με ένα μπεζ trench coat!

 

To μαύρο στου τζιν θα δείξει πολύ πιο cool με ένα βουργουνδί πουκάμισο ή ένα πουλόβερ στην σταρ απόχρωσης της σεζόν!

 

Το γκρι χρώμα ταιριάζει άψογα με βουργουνδί ειδικά αν πρόκειται για μίνι πλισέ φούστα!

 

Το μπλε χρώμα είναι από μονο του πολύ σοφιστικέ και τώρα με το βουργουνδί θα απογειωθεί!Συνδύασε τα μπλε σου κουστούμια με βουργουνδί τσάτνα ή γόβες και δώσε το twist που θες στον office style σου!

 

Ενα υπέροχος συνδυασμός που αξίζει να δοκιμάσεις είναι το βουργουνδί με το γαλάζιο. Αμέσως θα ξεχωρίσεις με την επιλογή σου!

 

Τέλος το λατρεμένο σου τζιν είναι τέλειο με ένα βουργουνδί πανωφόρι, αυτός ο συνδυασμός αμέσως απογειώνει το basic denim style!





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments