Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήshowbizΝέο ξέσπασμα Σεφερλή: «Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την...

Νέο ξέσπασμα Σεφερλή: «Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, πέφτουν όλοι να με φάνε» (vid)


Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στις αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει τον τελευταίο καιρό λόγω του σατιρικού σκετς στο οποίο υποδύεται το Nemo και το οποίο χαρακτηρίστηκε «ομοφοβικό».

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε συνέντευξη ο Μάρκος Σεφερλής. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τον σάλο που προκλήθηκε αφού ντύθηκε Nemo και τις επιθέσεις που δέχεται από συναδέλφους του.

Αρχικά, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Δεν ξέρω ποιοι είναι ποιοτικοί ηθοποιοί. Από την άλλη δεν υπάρχει ποιοτικόμετρο να μετρήσει για να καθορίσει τι είναι ποιοτικό και τι όχι. Όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνω καμία προσπάθεια να με αποδεχτούν «οι ποιοτικοί» ηθοποιοί. Εγώ θέλω να με αποδέχονται οι ποιοτικοί άνθρωποι κι ευτυχώς όλα αυτά τα χρόνια καινούριες γενιές μεγαλώνουν με τα αστεία μου, τις παραστάσεις μου κι ίσως αυτό ενοχλεί γιατί επηρεάζω τα παιδιά με τα μηνύματα που περνώ μέσα από τις παραστάσεις μου!».

«Εγώ μέσα από τις παραστάσεις μου λέω την γνώμη μου, που απ’ ότι φαίνεται τελικά είναι και γνώμη χιλιάδων ανθρώπων και νομίζω ότι ήταν μία ευκαιρία αυτή, να βγουν και να την εκφράσουν… Δεν έχω εμμονές! Δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνεται για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Δεν ξυπνώ το πρωί έχοντας βάλει στόχο να χτυπήσω κάποιον…», πρόσθεσε.

Ακόμα, ο καλλιτέχνης ανέφερε ότι: «Δεν κοροϊδεύω κανέναν, σατιρίζω. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά! Έχω πει ξανά ότι δεν σατιρίζω το Nemo. Όσοι λένε για το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχουν δει την παράσταση. Τους προσκάλεσα να έρθουν να δούνε την παράσταση. Κάνω έναν δικό μου ήρωα κι έχω ντυθεί Nemo. Είπα σε αυτούς που κάνουν κριτική να έρθουν να δουν το πώς καταπιάνομαι με το θέμα και μετά να με κρίνουν…».

«Όποιος είναι στην επικαιρότητα, αυτόν σατιρίζω. Δεν βγήκε κανένας να πει το παραμικρό. Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, πέφτουν όλοι να με φάνε! Και πέφτουν όλοι να φάνε μόνο εμένα… Ενοχλεί ο Σεφερλής, δεν είναι το πρόβλημα η ομοφυλοφιλία! Μου υποδεικνύουν πώς να κάνω τη δουλειά μου!», σημείωσε.



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments