Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleChiara Ferragni: Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας

Chiara Ferragni: Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας


Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη 2/10 η Chiara Ferragni, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας της beauty συλλογής την Πέμπτη στο πολυκατάστημα Notos στην Αθήνα, όπου και παρουσίασε την πολυαναμενόμενη Chiara Ferragni make-up collection που διοργανώνει η POINT F GROUP – επίσημος αντιπρόσωπος της Chiara Ferragni makeup collection.

Μετά την παρουσίαση η Chiara Ferragni επέστρεψε πίσω στο ξενοδοχείο της άλλαξε ρούχα και βγήκε μαζί με τους συνεργάτες της αλλά και εκπροσώπους της εγχώριας showbiz σε γνωστό αθηναϊκό στέκι στην Βουκουρεστίου.

Οι συνεργάτες της Ιταλίδας διοργάνωσαν ένα πάρτι προς τιμήν της και όλοι ήταν εκεί για να γιορτάσουν το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα στον χώρο της ομορφιάς!

Η Chiara Ferragni πέρασε ένα ξέγνοιαστο βράδυ, απολαμβάνοντας ελληνικές νοστιμιές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με επώνυμους Έλληνες που είχαν την χαρά να την γνωρίσουν από κοντά.

Με 29 εκατομμύρια followers στο Instagram έχει καταφέρει να εξελιχθεί στο απόλυτο it girl στη βιομηχανία της μόδας, δημιουργώντας το δικό της brand που έχει τεράστια απήχηση σε όλες τις ηλικίες.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments