Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleCoperni: Η Kylie Jenner «έκλεισε» το παραμυθένιο show στην Disneyland

Coperni: Η Kylie Jenner «έκλεισε» το παραμυθένιο show στην Disneyland


Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έφτασε στο τέλος της και μαζί της έκλεισε και ο κύκλος παρουσιάσεων για τις συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025.

H τελευταία μέρα της Paris Fashion Week έκρυβε πολλές εκπλήξεις και η μεγαλύτερη ήρθε από τους Coperni που μετέφεραν το show για την ανοιξιάτικη συλλογή τους στην Disneyland!

Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές του οίκου, Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant δήλωσαν ότι προετοιμάζοντας γι’ αυτήν τη στιγμή δύο ολόκληρα χρόνια.

Οι σχεδιαστές έστησαν το show με πολλές αναφορές σε ταινίες της Disney, φέρνοντας στο catwalk παιδική εφευρετικότητα ενώ κατέληξαν στην κλασική γοητεία μίας πριγκίπισσας.

Εμπνευσμένα από βικτοριανά στοιχεία και διακοσμημένα με λεπτές οργάντζες σε σχήμα πεταλούδας, τα looks προκαλούν νοσταλγία και περιπέτεια. Vintage μπλουζάκια της Disney συνδυάστηκαν με σύγχρονα στιλ, ενώ υδάτινα θέματα εμφανίζονται μέσω των prints αγαπημένων χαρακτήρων.

Η μεγαλύτερη συλλογή της Coperni μέχρι και σήμερα, ήταν χωρισμένη σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος ονομάστηκε “Park Etnic”. Το δεύτερο μέρος που είχε τον τίτλο “The Villains” ήταν αφιερωμένο στους κακούς της Disney.Το τρίτο και τελευταίο μέρος ήταν αφιερωμένο στις πριγκίπισσες.

Για μερικές ώρες, οι παρευρισκόμενοι αλλά και όσοι παρακολούθησαν την επίδειξη έγιναν και πάλι παιδιά. Το show πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης. Στο φινάλε της επίδειξης πυροτεχνήματα, σπίθες, κεραυνούς και άλλα φώτισαν τον Παριζιάνικο ουρανό.

H Κylie Jenner εμφανίστηκε με μία princess black gown και έδωσε το mood που ήθελαν οι σχεδιαστές για φινάλε σε ένα παραμυθένιο show που μάγεψε το κοινό!



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments