Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΜεγάλος αστέρας κατηγορείται για βιασμό

Μεγάλος αστέρας κατηγορείται για βιασμό



Ο σούπερ σταρ της κάντρι μουσικής, Γκαρθ Μπρουκς κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση σε μήνυση που κατατέθηκε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Η ενάγουσα που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Jane Roe», εργαζόταν ως κομμώτρια και makeup artist για τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή όταν την βίασε, αναφέρεται στη μήνυση.

Η γυναίκα στη μήνυση ισχυρίζεται ότι επίσης τη θώπευε επανειλημμένα και της έκανε ρητά σεξουαλικά σχόλια την περίοδο που συνεργαζόταν μαζί του, από το 2017 έως το 2020.

Σε δήλωσή του στα ΜΜΕ ο Γκαρθ Μπρουκς είπε ότι η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του αποτελεί «εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμιση».

Η μήνυση σε βάρος του Γκαρθ Μπρουκς

Μήνυση κατατέθηκε την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, εκείνη και ο Μπρουκς πέταξαν μόνοι για την εκδήλωση με το ιδιωτικό του τζετ και είχε κλείσει μόνο μία σουίτα ξενοδοχείου και για τους δυο τους.

Στη συνέχεια, ισχυρίζεται ότι στη σουίτα εμφανίστηκε γυμνός στην κρεβατοκάμαρα και την βίασε ενώ αργότερα, «ο Μπρουκς ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και περίμενε ότι θα του έκανα τα μαλλιά και το μακιγιάζ αμέσως μετά».

Η γυναίκα ισχυρίζεται επίσης, ότι νωρίτερα την ίδια χρονιά, όταν βρισκόταν στο σπίτι του Μπρουκς, είχε εμφανιστεί ξανά γυμνός μπροστά της, της έπιασε τα χέρια και τα έβαλε στα γεννητικά του όργανα. Για τη συγκεκριμένη κατηγορία, η πλευρά του τραγουδιστή είχε απαντήσει παλαιότερα υποστηρίζοντας πως είναι «εντελώς αναληθής η κατηγορία» και ότι «εκείνη απείλησε να τον μηνύσει δημόσια, εκτός αν της έδινε εκατομμύρια δολάρια».

Στη μήνυση αναφέρεται ότι πέρα ​​από τα δύο περιστατικά, ο Μπρουκς της είχε μιλήσει για σεξουαλικές φαντασιώσεις και της έστειλε «ξεκάθαρα μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο», προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να συνεχίσει να εργάζεται για αυτόν λόγω οικονομικών δυσκολιών, κάτι που ο τραγουδιστής- σύμφωνα πάντα με την ίδια- γνώριζε και εκμεταλλεύτηκε.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι εργαζόταν επίσης, για τη σύζυγο του Μπρουκς, την τραγουδίστρια της κάντρι Τρίσα Γάργουντ, από το 1999.

Ο Γκαρθ Μπρουκς έσπασε τη σιωπή του

«Τους τελευταίους δύο μήνες, ταλαιπωρούμαι χωρίς τέλος με απειλές, ψέματα και τραγικές ιστορίες για το ποιο θα ήταν το μέλλον μου αν δεν έγραφα μια επιταγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν σαν να μου κουνούσε ένα γεμάτο όπλο στο πρόσωπό μου», ανέφερε ο Μπρουκς, 62 ετών την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου σε δήλωση προς Us Weekly.

«Το σιωπηλό χρήμα, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ ή πόσο λίγο, εξακολουθεί να είναι σιωπηλό χρήμα. Στο μυαλό μου, αυτό σημαίνει ότι παραδέχομαι τη συμπεριφορά για την οποία είμαι ανίκανος – άσχημες πράξεις που κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να κάνει ποτέ σε άλλον», συνέχισε. “Καταθέσαμε μήνυση εναντίον αυτού του ατόμου πριν από σχεδόν ένα μήνα για να μιλήσουμε ενάντια στον εκβιασμό και τη δυσφήμιση χαρακτήρα. Το καταθέσαμε ανώνυμα για χάρη των οικογενειών και στις δύο πλευρές».

«Θέλω να παίξω μουσική απόψε», πρόσθεσε. «Θέλω να συνεχίσουμε τις καλές μας πράξεις στο μέλλον. Ραγίζει την καρδιά μου αυτά τα υπέροχα πράγματα αμφισβητούνται τώρα. Εμπιστεύομαι το σύστημα, δεν φοβάμαι την αλήθεια και δεν είμαι ο άνθρωπος που με έχουν ζωγραφίσει να είμαι».

«Οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου δεν είναι αληθινοί», αναφέρει η κατάθεση του Μπρουκς, σύμφωνα με το CNN. «Ο κατηγορούμενος γνωρίζει καλά, ωστόσο, την ουσιαστική, ανεπανόρθωτη ζημιά που θα προκαλούσαν τέτοιοι ψευδείς ισχυρισμοί στη φήμη του ενάγοντα ως αξιοπρεπούς και φροντισμένου ατόμου, μαζί με την αναπόφευκτη ζημιά στην οικογένειά του και την ανεπανόρθωτη ζημιά στην καριέρα και τη διαβίωσή του. θα προέκυπτε αν ανταποκρινόταν στην απειλή της να «καταθέσει δημόσια» την κατασκευασμένη αγωγή της».

Οι δικηγόροι του σούπερ σταρ της κάντρι μουσικής

«Είμαστε βέβαιοι ότι ο Μπρουκς θα λογοδοτήσει για τις ενέργειές του», οι δικηγόροι Douglas H. Wigdor, Jeanne M. Christensen και Χέιλι Μπέικερ ανέφεραν σε δήλωσή τους στο πρακτορείο. «Χαιρετίζουμε το θάρρος της πελάτισσάς μας να προχωρήσει στην καταγγελία της κατά του Garth Brooks. Η καταγγελία που κατατέθηκε σήμερα καταδεικνύει ότι τα σεξουαλικά αρπακτικά δεν υπάρχουν μόνο στην εταιρική Αμερική, στο Χόλιγουντ και στις βιομηχανίες ραπ και ροκ εν ρολ, αλλά και στον κόσμο της κάντρι μουσικής».





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments