Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήshowbizO Άγγελος Μπασινάς για τον χωρισμό του: «Τι να κάνουμε, έφτασε και...

O Άγγελος Μπασινάς για τον χωρισμό του: «Τι να κάνουμε, έφτασε και αυτή η στιγμή, στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά εντάξει…» (vid)


Οι δύο τους έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι, χωρίς να έχουν προχωρήσει, μέχρι στιγμής, σε διαζύγιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χωρισμό του από την σύζυγό του, Βιβή, έκανε ο Άγγελος Μπασινάς στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Το ζευγάρι ήταν 19 χρόνια μαζί, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δύο τους έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι, χωρίς να έχουν προχωρήσει, μέχρι στιγμής, σε διαζύγιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Τι να κάνουμε, έφτασε και αυτή η στιγμή. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά εντάξει... Έχει γίνει από το καλοκαίρι, οπότε σιγά σιγά το προσπερνάμε», ανέφερε αρχικά.

«Η σχέση μου με τα παιδιά είναι τέλεια» συνέχισε ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει τεθεί το θέμα της συνεπιμέλειας των παιδιών τους.

«Αυτά δεν υπάρχουν προς το παρόν και δεν υπάρχει ακόμα και κάτι οριστικό από την άποψη διαζυγίου. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα, είναι μεταξύ μας», τόνισε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

Για το αν σχεδιάζει να «φτιάξει» ξανά τη ζωή του, τόνισε: «Φυσικό και επόμενο είναι. Δεν μας πήραν και τα χρόνια. Προχωράμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις και δεν ήμουν ποτέ του φαίνεσθαι. Αφού έγινε τώρα, ισχύει αυτό που ισχύει, και δεν αλλάζει κάτι».



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments