Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔικαίωση για τη Μαρία Δεληθανάση: Το δικαστήριο αποδέχτηκε τον ξυλοδαρμό από τον...

Δικαίωση για τη Μαρία Δεληθανάση: Το δικαστήριο αποδέχτηκε τον ξυλοδαρμό από τον Κώστα Δόξα


Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στις 28/5 ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση για την εκδίκαση των αγωγών που είχαν καταθέσει εκατέρωθεν προκειμένου να πάρουν διαζύγιο, όπως και έγινε.

Πλέον ο γάμος τους αποτελεί παρελθόν.

Το χρονικό του διαζυγίου και της δικαστικής τους κόντρας:

Ήταν το 2021 όταν η Μαρία Δεληθανάση κατήγγειλε δημόσια τον τότε σύζυγό της και τραγουδιστή Κώστα Δόξα , για ξυλοδαρμό και βάναυση επίθεση προς το πρόσωπο της.

Περισσότερες από 20 σελίδες A4 χρειάστηκαν για να περιγραφεί ο εφιάλτης που ζούσε τα τελευταία χρόνια η σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία μπλέχτηκε σε ένα ατελείωτο σπιράλ εκφοβισμών, λεκτικών κακοποιήσεων, απειλών, υποτιμητικών συμπεριφορών και… ξυλοδαρμών!

Λίγο αργότερα ο Κώστας Δόξας, ο οποίος τότε συμμετείχε στη ψυχαγωγική εκπομπή «Your Face Sounds Familiar», απομακρύνθηκε από το show του ΑΝΤ1, με την παραγωγή να αφαιρεί την παρουσία του από τα γυρισμένα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια.

Η αντίδραση του Κώστα Δόξα:

Η απάντηση της Μαρίας Δεληθανάση:

Η Μαρία Δεληθανάση απάντησε στην ανακοίνωση του Κώστα Δόξα μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Δεν θα ήθελα να ανοίξω διάλογο έμμεσα με την άλλη πλευρά. Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας μου με όλα αυτά τα στοιχεία φαντάσου όμως το θάρρος να ζητήσεις μία συγνώμη δεν το έχει ακόμα και αυτή τη στιγμή. Έχει κατατεθεί μήνυση. Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση ήταν πολλά χρόνια στη διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία απλή, όσο και αρκετά σοβαρή.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και να η μεταμέλεια ήτανε απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες. Την πρώτη κίνηση να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την έκανα λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω νόμιμες διαδικασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Δεληθανάση.

Οι δικαστικές διαμάχες

Τον Οκτώβρη του 2021 η υπόθεση ακολούθησε τη δικαστική οδό, με την απόφαση να αναφέρει πως ο τραγουδιστή πρέπει να καταβάλει διατροφή στην πρώην σύζυγό του, με τον ίδιο λίγο αργότερα να αιτείται μείωση της διατροφής, επικαλούμενος πως δεν εργαζόταν πουθενά εκείνη την περίοδο.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα του.

Τον Ιανουάριο του 2022 η Μαρία Δεληθανάση μήνυσε τον Κώστα Δόξα για τη μη καταβολή της διατροφής. Ο Κώστας Δόξας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, όπου λίγη ώρα μετά αφέθηκε ελεύθερος καθώς κατέβαλε το οφειλόμενο ποσό.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αγωγές και από τις δύο πλευρές, οι οποίες δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Το πρωί της Τρίτης 4/6 η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις.

«Το διαζύγιο έχει εκδοθεί και στον πρώτο βαθμό και στον δεύτερο βαθμό και δικαιώνει τη Μαρία Δεληθανάση. Εννοώ ότι αποδέχεται πλήρως το περιστατικό του ξυλοδαρμού, όπως επίσης αποδέχτηκε ότι υπήρχαν στο παρελθόν και άλλα επεισόδια βιοπράγιας», είπε αρχικά η Κα Διαλυνά.

«Η κυρία Δεληθανάση έχει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και ο κύριος Δόξας την επικοινωνία», είπε στη συνέχεια η Άρτεμις Διαλυνά

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Μ. Δεληθανάση δεν μπορεί να ξεχάσει όλα όσα έχει υποστεί, δεν υπήρξε καμία προσέγγιση από τον Κ. Δόξα. Η κα Δεληθαναση δέχεται καταιγισμό μηνύσεων και αγωγών από την πλευρά του πρώην συζύγου της που αποσκοπούν στην εξάντληση της και δεν ευνοούν κάποιο κλίμα συμφιλίωσης».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η συνήγορος της Μαρίας Δεληθανάση εδώ:

 

 

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments